Πασχαλινή Στήριξη Αλληλεγγύης για την ενίσχυση 23 οικογενειών του νησιού μας

28 Απριλίου 2016 20:46

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας & Αλληλεγγύης» Δήμου Πάρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσους προσέφεραν από το περίσσευμα της αγάπης τους στη δράση «Πασχαλινή Στήριξη Αλληλεγγύης».


Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια οργάνωσης και υλοποίησης δράσεων κοινωνικής μέριμνας του Νομικού Προσώπου με τη στήριξη των Συλλόγων Γυναικών Αρηίς, Μάρπησσας, Νάουσας και τον Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Λευκών «Υρία». Κατά τη διάρκεια της δράσης συγκεντρώθηκαν και διανεμήθηκαν είδη διατροφής και καθαριότητας επαρκή για να ενισχύσουν 23 οικογένειες του νησιού μας.

Η συμμετοχή και η προσφορά της παριανής κοινωνίας αποδεικνύει περίτρανα, παρά τις δύσκολες σημερινές συγκυρίες, την κοινωνική της ευαισθησία και αλληλεγγύη.

Η θετική ανταπόκριση, το ενδιαφέρον και η ευαισθησία που εισπράξαμε δίνει την δύναμη για μελλοντικές δράσεις με ουσιαστική προσφορά και ανακούφιση συνανθρώπων μας με ιδιαίτερες δυσκολίες.

Καλή Ανάσταση!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α.
ΛΕΟΝΤΗΣ ΜΙΚΕΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos