Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου σταθερή στις προτεραιότητες της Παιδεία - Υγεία

11 Μαϊος 2016 16:24

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου σταθερή στις προτεραιότητες της ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την αναζήτησή λύσεων αναφορικά με το τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο Υγείας Πάρου.

Το Κέντρο Υγείας μάχεται με το λιγοστό ιατρικό προσωπικό να σταθεί στις ανάγκες του νησιού και το καταφέρνει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του. Ξεκινώντας από τον επιστημονικό διευθυντή του Κ.Υ. κ. Παναρίτη ενημερωθήκαμε για όλα τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό. Στη συνέχεια κάναμε επιμέρους συναντήσεις με τον Έπαρχο κ. Μπιζά, το Βελέντζειο Ίδρυμα, που οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε πως είναι σταθερά αρωγός και τροφοδότης υλικών στο Κέντρο Υγείας.

Η επόμενη συνάντηση έγινε στον Δήμο Πάρου με τον Δήμαρχο κ. Κωβαίο, τον κ. Λεοντή, τον κ. Μαλινδρέτο και τον κ. Μαρινόπουλο καθώς και εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και τον εκπρόσωπο του Ε.Κ.Α.Β καθώς και τους προαναφερθέντες Έπαρχο Πάρου κ. Μπιζά και τον επιστημονικό διευθυντή του Κ.Υ. κ. Παναρίτη. Όλοι οι εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας δεσμεύτηκαν να δοθούν κίνητρα τα οποία θα μπουν στις προκηρύξεις για τις προσλήψεις προσωπικού και γιατρών με σκοπό να δοθεί η μάχη να κρατηθεί στη ζωή το Κέντρο Υγείας.

Το Βελέντζειο ίδρυμα εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από την Πρόεδρο κα. Κεσκινίδη, τον κ. Βελέντζα και τον κ. Ακάλεστο οι οποίοι μας γνωστοποίησαν πως θα συνεχίσει αθόρυβα και με διαφάνεια να στηρίζει το Κ.Υ. τιμώντας την μνήμη του ιδρυτή του Ιδρύματος και κατ΄ επέκταση το νησί.

Η Ένωση Γονέων με αίσθημα ευθύνης για τα 5.000 παιδιά που εκπροσωπεί θα συνεχίσει με τις όλες της τις δυνάμεις, σαν φορέας, να αγωνίζεται με ψυχή και ελπίδα.

Γνωστοποιούμε τις κινήσεις μας ελπίζοντας πως ο Δήμος και η Περιφέρεια θα βοηθήσουν, όπως δεσμεύτηκαν να επουλώσουν τις πληγές του Κ.Υ.

--

Με εκτίμηση,

Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos