Συμμετοχή της Ε.Ο.Δ. Κυκλάδων σε Πανελλήνιο Συνέδριο

18 Μαϊος 2016 12:34

Το σπουδαίο εθελοντικό - ανθρωπιστικό έργο της Ε.ΟΔ. – (Παράρτημα Κυκλάδων), είναι γνωστό στους πολίτες της Πάρου καθώς τα μέλη της Ομάδας εδώ και χρόνια προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους λαμβάνοντας μέρος στη διάσωση δεκάδων, και σε πολλές περιπτώσεις εκατοντάδων ανθρώπινων ζωών κάθε χρόνο.

Τρία μέλη της Ε.Ο.Δ από την Πάρο, συμμετείχαν με δικά τους έξοδα στις εργασίες του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας που διεξήχθη από τις 11 ως τις 15 Μαΐου 2016, στη Θεσσαλονίκη, στο Porto Palace Hotel.

Εκεί τα μέλη της Ομάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από σημαντικούς ομιλητές του χώρου και κυρίως να διευρύνουν τις γνώσεις τους ώστε να είναι σε θέση να βοηθούν αποτελεσματικότερα τους συνανθρώπους μας που χρήζουν επείγουσας διάσωσης και φροντίδας.

Εκτός από τα μέλη του Παραρτήματος Κυκλάδων παρακολούθησαν το Συνέδριο μέλη από τα παραρτήματα Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Χαλκιδικής, Λέσβου και Φωκίδας.



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos