Ανάμεσα στους αγαπημένους φθινοπωρινούς προορισμούς φιγουράρει και η Πάρος με μέση διάρκεια παραμονής τις 5 ημέρες!

01 Σεπτεμβρίου 2016 14:58

Το κύριο μέρος της καλοκαιρινής σεζόν μπορεί να τελείωσε οριστικά για φέτος, κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για την αρχή του Φθινόπωρου, αλλά οι διακοπές για ορισμένους αρχίζουν με τον τρέχοντα μήνα, τον Σεπτέμβριο. Ηwww.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους προορισμούς που θα προτιμηθούν κατά τον φετινό Σεπτέμβριο από τους Έλληνες, καθώς και τη μέση διάρκεια διαμονής σε καθένα εξ αυτών.

Η δεκαπεντάδα που διαμορφώθηκε φαίνεται να χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία, αφού απαρτίζεται από προορισμούς πληθώρας νησιωτικών συμπλεγμάτων ή παραθαλάσσιων σημείων της χώρας. Πιο αναλυτικά, πρωτιά σημειώνει η Σαντορίνη, με τους επισκέπτες της να επιδιώκουν να την απολαύσουν κατά μέσο όρο για 4 ημέρες. Στη δεύτερη θέση συναντώνται τα Χανιά, ο προορισμός που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με μέση διάρκεια διαμονής για τον τρέχοντα μήνα τις 4,5 ημέρες. Τρίτη εμφανίζεται η Χαλκιδική με τη διάρκεια διαμονής να διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στις 4 ημέρες, ενώ το Ναύπλιο έρχεται τέταρτο, με τα διαμονή στις 2,5 ημέρες.

Η Πάργα, επίσης αγαπημένος προορισμός του φετινού καλοκαιριού καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, με τους ταξιδιώτες να την επισκέπτονται περίπου για 3 ημέρες.

 

Τους προορισμούς που ολοκλήρωσαν τη δεκαπεντάδα μπορείτε να τους δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

 

Σχετικά με αυτή την έρευνα:

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και 31ης Αυγούστου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβρη 2016.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos