Οργάνωση ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων ΕΦΕΤ σε Πάρο και Αντίπαρο!

14 Σεπτεμβρίου 2016 11:59

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης για την απόκτηση πιστοποιητικού «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» του ΕΦΕΤ, με σκοπό την αρμονική λειτουργία των επιχειρήσεων.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των επιδοτούμενων προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-25 με μοναδικό κόστος το ποσό των 30 ευρώ το οποίο αφορά το παράβολο για τις εξετάσεις.

Αμοιβή για κάθε συμμετέχοντα: 160,00 €

 

Τα σεμινάρια αφορούν υπαλλήλους αλλά και άνεργους που διαθέτουν ασφαλιστική ικανότητα (με ασφάλιση ΙΚΑ).

Τα μέλη από Αντίπαρο που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν με τα γραφεία μας αφού ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος προτίθεται να δημιουργήσει τμήμα εκτός από την Πάρο και στην Αντίπαρο.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η γραμματειακή υποστήριξη του Συλλόγου είναι στη διάθεση σας, στο 22840 22262 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 13.30. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο 6948019702 με την κ. Σταματούλα, αλλά και μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τέλος, σας επισυνάπτουμε την Αίτηση Συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, καθώς επίσης και την υπεύθυνη δήλωση της επιχείρησης η οποία αφορά τους εργαζόμενους.

*Σας ενημερώνουμε ότι για τη συμμετοχή στα σεμινάρια θα τηρηθεί προτεραιότητα στους υπαλλήλους καταστημάτων – μελών ταμειακώς τακτοποιημένων.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Αλιπράντης                  Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos