Δράσεις της ΕΟΔ Κυκλάδων (1ο δεκαήμερο Οκτωβρίου 2016)

12 Οκτωβρίου 2016 15:19

Δείτε αναλυτικά τις δράσεις της ΕΟΔ Κυκλάδων το πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου του 2016


Διακομιδή ηλικιωμένου τραυματία πραγματοποίησαν 3 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το μεσημέρι της Κυριακής 2-10-2016, από την οικία του στη Νάουσα, στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Διακομιδή ηλικιωμένης τραυματία πραγματοποίησαν 5 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το απόγευμα της Παρασκευής 7-10-2016, από την οικία της στα Μάρμαρα, στο Κέντρο Υγείας Πάρου και σε Διαγνωστικό κέντρο για περαιτέρω εξετάσεις και στη συνέχεια στην οικία της.

Τρεις διακομιδές πραγματοποίησαν τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής 9-10-2016: α. Ασθενούς από το Κέντρο Υγείας στο BLUE STAR ΔΗΛΟΣ, για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα, β. Ασθενούς από την περιοχή Αστέρας , αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πάρου και το ίδιο βράδυ από το Κέντρο Υγείας στο πλοίο ΑΡΤΕΜΙΣ, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σύρου.

Σε πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 21.00 το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή των Καμαρών, έσπευσαν τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παραρτήματος Κυκλάδων, σε συνεργασία με τους άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου. Παρά τις συχνές αναζωπυρώσεις, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στα μεσάνυχτα, οπότε και τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων αποχώρησαν από το πεδίο.

Διακομιδή ηλικιωμένης πραγματοποίησαν 3 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το πρωί της Τετάρτης 12-10-2016, από την οικία της στον Αμπελά, στο BLUE STAR NAXOS, για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos