Δειλά πρωτοβρόχια στην Πάρο μετά από μακρά ανομβρία! (Φωτό + Βίντεο)

31 Οκτωβρίου 2016 15:31

Τελευταία μέρα του Οκτωβρίου σήμερα και το φθινόπωρο στην Πάρο, αρχίζει καθώς φαίνεται να κάνει δειλά – δειλά αισθητή την παρουσία του, έστω και καθυστερημένα, με ασθενή πρωτοβρόχια!

Το πρωινό ψιλόβροχο και η κάπως δυνατότερη βροχόπτωση προς το μεσημέρι, ξάφνιασαν ευχάριστα τους παριανούς ειδικά εκείνους που ασχολούνται με αγροτικές εργασίες.

Μετά από 8μηνη ουσιαστικά περίοδο ανομβρίας καθώς έχει να πέσει δυνατή βροχή στο νησί από το Μάρτιο, το σημερινό μέχρι στιγμής λίγο νερό που έπεσε «εξ΄ ουρανού», δεν ήταν ωστόσο ικανοποιητικό.

Δεδομένων των ελάχιστων γενικά βροχοπτώσεων στις Κυκλάδες, το βρόχινο νερό καθίσταται απολύτως ευεργετικό και αναγκαίο για τις αγροτικές εργασίες, τις καλλιέργειες, τη φύση, τον υδροφόρο ορίζοντα αλλά και τις καθημερινές ανάγκες καθώς αποταμιεύεται για μελλοντική οικιακή και επαγγελματική χρήση.


Σύμφωνα με το δελτίο καιρού που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ., αναμένονται ισχυρότερες βροχές στις Κυκλάδες από το απόγευμα... Ίδωμεν...

Το βίντεο παραπάνω έχει καταγραφεί στις 11:40 – 12:00 π.μ το πρωί της Δευτέρας 31-10-16.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos