Αίθουσα Αρχιλόχου: Ομιλία με θέμα τροχαία ατυχήματα - οδική ασφάλεια

21 Νοεμβρίου 2016 22:32

Tο Α.Τ Πάρου, στο πλαίσιο της προληπτικής του δραστηριότητας σε συνεργασία με άλλους φορείς (Δήμος Πάρου, ΚΔΕΠΑΠ, Αρχίλοχος Πολιτιστικός Σύλλογος, Κέντρο Υγείας Πάρου) δεν μπορούν να μένουν απαθείς στο μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα που για πολλά χρόνια έχει λάβει διαστάσεις κοινωνικής μάστιγας, το πρόβλημα των τροχαίων δυστυχημάτων. Αρκεί να ρίξει μια ματιά κανείς τους αριθμούς για να καταλάβει πόσο μεγάλη καταστροφή συντελείται καθημερινά στο εχθρικό περιβάλλον των ελληνικών δρόμων.


Ένα περιβάλλον που μοιάζει περισσότερο με εμπόλεμη ζώνη, γιατί μονάχα στους πολέμους πεθαίνουν καθημερινά τόσοι άνθρωποι.
Τα στοιχεία από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη είναι συνταρακτικά, μα συνάμα αποτελούν τους αναμφισβήτητους δείκτες, που αναδεικνύουν τη σοβαρότητα και το μέγεθος του προβλήματος.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε την Σάββατο 26-11-2016 και ώρα 19:30 στην αίθουσα «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία-διάλεξη στην οποία θα συμμετέχουν οι ανωτέρω φορείς και θα αναλυθούν με λεπτομέρειες οι αιτίες και οι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos