Όπου φύγει… φύγει! Έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς Πάρο και νησιά…

10 Δεκεμβρίου 2016 16:54

Με την αναστολή της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, νέα έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προγραμματίστηκαν άμεσα για την εξυπηρέτηση των μεταφορών και της μετακίνησης του επιβατικού κοινού.


Μετά τον 9ήμερο λοιπόν ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της νησιωτικής Ελλάδας και συνεπώς της Πάρου και των Κυκλάδων, όσοι επιθυμούν σήμερα Σάββατο να ταξιδέψουν από και προς Πάρο θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα νέα τροποποιημένα έκτακτα δρομολόγια που διαμορφώνονται ως εξής:

Το μεσημέρι του Σαββάτου 10/12/2016 στις 13:00, το πρώτο πλοίο που απέπλευσε από Πειραιά για Πάρο ήταν το Blue Star Delos. Αναμένεται να καταπλεύσει στην Πάρο στις 17:00 και να αναχωρήσει στις 17:20 συνεχίζοντας το δρομολόγιό για Νάξο – Ίο – Σαντορίνη.

Το Σάββατο επίσης 10/12/2016 στις 17:30, θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά το πλοίο Blue Star Naxos με προορισμούς: Πάρο – Νάξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Κατάπολα (Αμοργός).

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Πάρο αύριο Κυριακή 11/ 12/ 2016 θα εκτελεστούν κανονικά χωρίς τροποποιήσεις, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμά τους. Δηλαδή, το Blue Star Delos θα αναχωρήσει από Πειραιά για Πάρο στις 07:25 το πρωί και το Blue Star Naxos θα αναχωρήσει για Πάρο στις 17: 30 το απόγευμα, συνεχίζοντας κανονικά τα δρομολόγιά τους και προς τα άλλα νησιά.

Τώρα, από την Πάρο προς Πειραιά, το πρώτο πλοίο που θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Παροικίας θα είναι το Blue Star Delos το οποίο θα αποπλεύσει μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 00: 59 της Κυριακής και θα φθάσει στον Πειραιά τα ξημερώματα της Κυριακής στις 05: 10.

Για αύριο Κυριακή 11/12/2016, τα δρομολόγια από Πάρο προς Πειραιά θα επανέλθουν στην κανονική ροή και θα εκτελεστούν κανονικά. Συγκεκριμένα το πλοίο Blue Star Naxos θα αποπλεύσει για Πειραιά στις 10: 45 το πρωί και το Blue Star Delos θα αναχωρήσει από Πάρο για Πειραιά στις 19: 15 το απόγευμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos