Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Παροικίας Πάρου

13 Δεκεμβρίου 2016 13:48

Σε συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο της Πάρου στις 2/12/2016, στις 11:30 π.μ., μετά από κάλεσμα του Δημάρχου, κ. Μάρκου Κωβαίου, για ενημέρωση του Συλλόγου μας και του Διευθυντή του Γυμνασίου για το θέμα του οικοπέδου του Γυμνασίου:

Ο Δήμαρχος, μαζί με την τεχνική υπηρεσία, ενώπιων όλων, αφού ενημέρωσε όλους τους παραβρισκόμενους, για την τοποθεσία και τα σύνορα του οικοπέδου και για την φάση στην οποία βρίσκεται η μελέτη , μας υποσχέθηκε ότι :
α) Δεν θα πειραχθεί για οποιονδήποτε λόγο η αρτιότητα του οικοπέδου,

β) Δεν τίθεται θέμα δρόμου αλλά έργου διαμόρφωσης του χώρου για την απορρόφηση των υδάτων.

γ) Έδωσε εντολή στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου να επισπεύσει τις εργασίες για την ολοκλήρωση της μελέτης

Ο Σύλλογος μας πιστεύει ότι οι πλέον αρμόδιοι και υπεύθυνοι να διευθετήσουν το ζήτημα του 2ου Γυμνασίου της Πάρου είναι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου και ο ίδιος ο Δήμαρχος.
Ως προϊστάμενος όλων, είμαστε σίγουροι ότι μετά τις προσωπικές υποσχέσεις που δόθηκαν θα τηρηθούν οι παραπάνω δεσμεύσεις .
Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Πάρου, κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών, κ. Χαράλαμπος Μαλινδρέτος, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ, κ. Μαρινόπουλος Αθανάσιος, ο Γυμνασιάρχης Γυμνασίου Παροικίας Πάρου κ. Δρόσος Ιωάννης, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βιώνης Στέλιος, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πάρου, ο κ. Ραγκούσης Ιωάννης και η κα. Κούτλα Ασημίνα και τέλος εκπροσωπώντας το Προεδρείο του Συλλόγου μας, ο Πρόεδρος κ. Καρασαντές Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Αλιπράντης Άκης, και ο Ειδικός Γραμματέας, κ. Καπούτσος Γιώργος.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε για να πετύχουμε (αυτός είναι ο σκοπός μας) την ολοκλήρωση της μελέτης και την κατασκευή του 2ου Γυμνασίου Παροικίας που θα λύσει τα περισσότερα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια το εκπαιδευτικό σύστημα στην Πάρο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΣΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ            ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos