ΕΟΔ Κυκλάδων: Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα Πιστοποιημένα (από ERC & NAEMT)

20 Δεκεμβρίου 2016 14:11

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα Πιστοποιημένα (από ERC & NAEMT) Σεμινάρια BLS / AED (Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή) και B-con (Ελέγχου αιμορραγίας και Διαχείρισης αεραγωγού), που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου 2016 στη Νάουσα.


Τα σεμινάρια οργανώθηκαν με πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παραρτήματος Κυκλάδων, με συνδιοργανωτή το Ιδιωτικό Πολυιατρείο ΔΙΑΓΝΩΣΗ Πάρου και με τη συνεργασία και συμμετοχή των εκπαιδευτών της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.
Μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, εργαζόμενοι στη ΔΙΑΓΝΩΣΗ, επαγγελματίες υγείας και άλλοι συμπολίτες μας πιστοποιήθηκαν στην απόκτηση γνώσης και δεξιοτήτων που απαιτούνται, ώστε να μπορούν να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους όταν και όπου χρειαστεί.

Η ΕΟΔ Κυκλάδων ευχαριστεί όλους τους χορηγούςγια τη στήριξη και την προσφορά τους στη διεξαγωγή των σεμιναρίων.
Επίσης ευχαριστεί τη Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων και την κα Φωτεινή Θεοφίλου (Δ/ντρια), για την "φιλοξενία" στους χώρους του Γυμνασίου Νάουσας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos