Black out στην Πάρο! Φωτιά στο Εργοστάσιο της ΔΕΗ…

19 Ιανουαρίου 2017 12:00

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εξαιτίας βραχυκυκλώματος στον πίνακα τροφοδότησης ρεύματος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Νάουσα Πάρου, είχε ως αποτέλεσμα τη γενική διακοπή ηλεκτροδότησης στο νησί από τις 10:50 περίπου το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2016. Γενική διακοπή της ηλεκτροδότησης σημειώθηκε επίσης και στα νησιά Νάξος, Ίος, Σίκινος και Φολέγανδρος τα οποία τροφοδοτούνται από τον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής Πάρου.


Από τη φωτιά ευτυχώς δεν κινδύνευσαν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου οι οποίοι μάλιστα, όταν αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά αντέδρασαν έγκαιρα και πρόλαβαν να την κατασβήσουν προτού πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία παρέμεινε στο εργοστάσιο για προληπτικούς λόγους ώστε να επέμβει άμεσα στην περίπτωση προβλήματος που τυχόν θα προέκυπτε με την εκ νέου τροφοδότηση ρεύματος. Η ΔΕΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε την κατανόηση των κατοίκων των νησιών για το πρόβλημα δίνοντας διαβεβαιώσεις για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Τελικά, το γενικό black out στην Πάρο και στα υπόλοιπα νησιά έληξε γύρω στις 15:30 το μεσημέρι της Τετάρτης οπότε και είχαμε αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos