Αγωνία απόψε στον τελικό του «THE VOICE»! Ο παριανής καταγωγής Γιάννης Παντελαίος μεταξύ των φιναλίστ!!!

02 Μαρτίου 2017 21:21

Το 24χρονο παριανής καταγωγής αγόρι που μάγεψε κοινό και coaches στο talent show «THE VOICE», διαγωνίζεται απόψε στον τελικό, διεκδικώντας τη θέση του νικητή ανάμεσα σε οκτώ φιναλίστ!


Ο σεμνός Γιάννης Παντελαίος, με την ιδιαίτερη, δυναμική φωνή, που ερμήνευσε μέχρι σήμερα μοναδικά, απαιτητικά ροκ μουσικά κομμάτια, ξεσηκώνοντας κοινό και κριτές που του χάρισαν απλόχερα το χειροκρότημά τους και τα διθυραμβικά τους σχόλια, κατάγεται από τις Λεύκες Πάρου.

Συγκεκριμένα ο παππούς του διέμενε στην Πάρο και ο νεαρός διαγωνιζόμενος έχει επισκεφθεί το νησί αρκετές φορές για διακοπές.
Όλοι λοιπόν μένουμε συντονισμένοι στο τελικό του show στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για να απολαύσουμε τον νεαρό παριανό, και γιατί όχι, για να ενισχύσουμε την προσπάθειά του που μας κάνει περήφανους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τον Γιάννη Παντελαίο θα τον απολαύσουμε το καλοκαίρι στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών όπου και θα τραγουδήσει ζωντανά! Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΥΡΙΑ Λευκών κ. Α. Παντελαίος, πρόκειται να του απευθύνει πρόσκληση!

Καλή επιτυχία λοιπόν στον δικό μας Γιάννη Παντελαίο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos