Παριανός από το καλοκαίρι στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ;

01 Απριλίου 2017 12:48

Διόλου τυχαία δεν ήταν καθώς φαίνεται η δήλωση του Προέδρου των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ «Αγαπώ τους Έλληνες» κατά τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Λευκό Οίκο προς τιμήν της ελληνικής εθνικής επετείου.


O Αμερικανός Πρόεδρος, που γλέντησε με τους παραδοσιακούς χορούς και τα μπουζούκια συμμετέχοντας ένθερμα στο ελληνικό γλέντι, γιορτάζοντας μαζί με την ομογένεια, είχε μάλλον προφανείς λόγους να το κάνει!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του psts.gr, στενός συνεργάτης του νέου Προέδρου των Η.Π.Α ενδιαφέρεται να αγοράσει πολυτελή εξοχική βίλα σε ήσυχη παραθαλάσσια τοποθεσία της Πάρου καθώς η σύζυγός του, η παριανής καταγωγής Σούζαν Ρος (Ρούσσου), μετανάστρια τρίτης γενιάς, αγαπά το νησί των προγόνων της, το οποίο έχει κατ΄επανάληψη επισκεφθεί μαζί με το σύζυγό της incognito, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες, ο στενός συνεργάτης του Τράμπ, στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος με κορυφαία θέση συμβούλου στο πλάι του Προέδρου, έχει κάνει, για ευνόητους λόγους, κάτω από άκρα μυστικότητα, τις πρώτες επαφές με μεγάλο μεσιτικό γραφείο της Αθήνας και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση της βίλας των ονείρων του στην Πάρο!

Το psts.gr επικοινώνησε με το μεσιτικό γραφείο το οποίο επιβεβαίωσε την πληροφορία, η οποία εξάλλου δεν θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα κρυφή! Από το καλοκαίρι λοιπόν, παριανός θα «πολιτογραφηθεί» ένας από τους «ανθρώπους» του Προέδρου που απολαμβάνει όπως μάθαμε της πλήρους εμπιστοσύνης του.

Λέτε να δούμε στην Πάρο και τον ίδιο με την Μελάνια ή την Ιβάνκα;

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos