Η γνωστή ηθοποιός Θεοδώρα Τσέπα στην Πάρο για τις Πασχαλινές της διακοπές

14 Απριλίου 2017 18:35

Το πανέμορφο νησί της Πάρου επέλεξε για μια ακόμα φορά η γνωστή και με πολλαπλές διακρίσεις στην καριέρα της ηθοποιός Θεοδώρα Τσέπα για να περάσει τις ολιγοήμερες πασχαλινές της διακοπές.

Η ηθοποιός λατρεύει την Πάρο και με κάθε ευκαιρία όταν της προσφέρεται η δυνατότητα παρά το υπερφορτωμένο πρόγραμμα των καλλιτεχνικών της υποχρεώσεων έρχεται στο νησί απολαμβάνει τον ήλιο , τη θάλασσα και την παριανή φιλοξενία επισκέπτεται τους ιερούς ναούς και τις μονές του νησιού και για τις ημέρες του Πάσχα αποτελεί για εκείνη και το σύζυγό της (γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη-θεατρικό παραγωγό Παύλο Ζήκα) τόπο προσευχής και ψυχικής ανάτασης.

Σε ολιγόλεπτη συνάντηση που είχαμε μαζί της κατά τη χθεσινή άφιξη της (Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017) στο λιμάνι της Πάρου όπου κατέφθασε με το Βlue Strar Delos μας εκμυστηρεύτηκε ότι θα γιορτάσει την Ανάσταση του Κυρίου με φιλικό της ζεύγος γνωστών εικαστικών που την φιλοξενεί στο Δρυό- στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο του Δρυού ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα βρίσκεται στο γήπεδο της Μάρπησσας στο Πάσχα Αγάπης στηρίζοντας με την παρουσία της μια παράδοση που κρατιέται ζωντανή εδώ και χρόνια ενώνοντας όλη την Πάρο γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι αγάπης.

Δεν παρέλειψε να στείλει σε όλη την Πάρο τις θερμές ευχές της για καλή Ανάσταση με υγεία – αγάπη – πίστη –ελπίδα!!!!

(Φωτορεπορτάζ Αφροδίτη Δρακοπούλου-Σάρδη)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos