Η στιγμή του Ύμνου της Ταφής του Κυρίου στη Μάρπησσα Πάρου…(Βίντεο + Φώτο)

15 Απριλίου 2017 22:00

Σε απόλυτα κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε η λειτουργία της Μ. Παρασκευής στη Μάρπησσα Πάρου. Εκατοντάδες πιστοί, μικροί και μεγάλοι, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, μετείχαν στον Επιτάφιο Θρήνο και προσκύνησαν τον Επιτάφιο ψάλλοντας ύμνους της Ταφής του Κυρίου με εμφανή συγκίνηση την ημέρα του πιο μεγάλου πένθους της Χριστιανοσύνης

Η παρουσία των εθελοντών της Ε.Ο.Δ. (Παράρτημα Κυκλάδων) στο ναό, την ημέρα της πιο βαριάς Ταπείνωσης του Θεανθρώπου προς χάριν της Αγάπης Του για τον Άνθρωπο, είχε εκτός των άλλων, συμβολικό νόημα, καθώς τα μέλη της Ε.Ο.Δ. έμπρακτα, κάθε στιγμή, όπου υπάρχει ανάγκη, βρίσκονται κοντά στο συνάνθρωπο προσφέροντας ανιδιοτελώς την αρωγή τους.

Συγκινητικότατη εικόνα της κατανυκτικής βραδιάς, ήταν η στιγμή που οι πιστοί, έραναν με ροδοπέταλα τον Επιτάφιο δροσίζοντας με την Αγάπη τους το Σώμα του Ιησού την ώρα της κορύφωσης του Θείου Πάθους. 

Δείτε σε βίντεο εικόνες από την Μ. Παρασκευή στο ναό της Μάρπησσας.








 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos