Αυξημένες αεροπορικές αφίξεις στην Πάρο κατά την περίοδο του Πάσχα

21 Απριλίου 2017 20:41

Εκτός από τους επισκέπτες που προτίμησαν τα πλοία για την άφιξή τους στην Πάρο κατά την γιορταστική περίοδο του Πάσχα, είχαμε και έναν σημαντικό αριθμό αεροπορικών αφίξεων επισκεπτών, στο νέο κρατικό αερολιμένα Πάρου.

Με έκτακτα και τακτικά αεροπορικά δρομολόγια, κυρίως από την Αθήνα αλλά και από την Θεσσαλονίκη, από την Μ. Δευτέρα 10/4 έως την Κυριακή του Πάσχα 16/4, το σύνολο των επιβατών που έφθασαν αεροπορικώς στην Πάρο ήταν 1176 άτομα.
Αριθμός σημαντικός σε σχέση με τους αφιχθέντες της αντίστοιχης περιόδου παρελθόντων ετών.

Οι προσφορές στα εισιτήρια , η άνεση και η οικονομία χρόνου που προσφέρει το αεροπορικό ταξίδι, δεδομένου ότι οι πασχαλινές διακοπές είναι ολιγοήμερες, συνέβαλλαν στην αυξημένη ζήτηση και τη συνεπακόλουθη δρομολόγηση εκτός των τακτικών και έκτακτων αεροπορικών δρομολογίων για την καλύτερη και πλήρη εξυπηρέτηση του κόσμου που είχε ως πασχαλινό προορισμό την Πάρο.

Το γεγονός αυτό, είναι ενθαρρυντικό προμήνυμα για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο κατά την οποία προβλέπεται ότι χιλιάδες τουρίστες θα επιλέξουν την αεροπορική μετάβαση στο νησί. Η κίνηση του Πάσχα, μεγάλη όντως, αν αναλογιστεί κανείς τα επίσημα αριθμητικά στοιχεία των αφίξεων επτά ημερών, καταγράφεται όπως είναι φυσικό ως η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ στο αεροδρόμιο Πάρου για την πασχαλινή περίοδο.

Και αν σκεφτεί κανείς ότι παραδοσιακά και για πολλά χρόνια η Πάρος είχε συνδεθεί στο μυαλό των περισσότερων με την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, καθώς διέθετε ένα περιορισμένων δυνατοτήτων αεροδρόμιο, οι προοπτικές που διαγράφονται για το νέο, μεγάλο και σύγχρονο αεροδρόμιο Πάρου είναι πολύ αισιόδοξες.
Γιατί ενώ λειτουργεί εδώ και μόλις εννέα μήνες, η ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος για τα αεροπορικά ταξίδια από και προς Πάρο είναι πολύ μεγάλη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos