Ικανοποιητικός αριθμός επισκεπτών στην Πάρο το τριήμερο της Πρωτομαγιάς!

10 Μαϊος 2017 18:53

Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα αριθμητικά στοιχεία των Λιμενικών Αρχών Πάρου, ικανοποιητικός κρίνεται ο αριθμός των αφίξεων επισκεπτών στο λιμάνι της Παροικίας κατά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Από την Παρασκευή λοιπόν 28/4/2017 έως την Δευτέρα 1/5/2017, 4069 συνολικά επιβάτες, 398 αυτοκίνητα, 62 φορτηγά και 87 δίκυκλα, αφίχθησαν με τα πλοία της γραμμής στην Πάρο, αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος, αν αναλογιστεί κανείς, ότι οι ημέρες διακοπών της πασχαλινής περιόδου ήταν μόλις δύο εβδομάδες πριν την Πρωτομαγιά.

Τη μερίδα του λέοντος στις αφίξεις είχε όπως ήταν φυσικό η Παρασκευή 28/4 ως πρώτη ημέρα του πρωτομαγιάτικου τριημέρου (1438 επιβάτες, 194 Ι.Χ., 41 Φ/Γ, και 31 Δ/Κ) και ακολούθησε το Σάββατο 29/4 με κάπως χαμηλότερο αριθμό αφίξεων σε σχέση με την Παρασκευή.

Ο θαυμάσιος καιρός που ήταν σύμμαχος των εκδρομέων για ένα καλό θαλάσσιο ταξίδι αλλά και το γεγονός ότι η ημέρα της Πρωτομαγιάς «έπεφτε» Δευτέρα, βοήθησαν αναμφίβολα στη μίνι εκδρομική απόδραση των επισκεπτών με προορισμό την Πάρο.

Οι πρωτομαγιάτικες αφίξεις, αν προστεθούν στο μεγάλο τουριστικό κύμα των ημερών του Πάσχα όπου το νησί «βούλιαξε» κυριολεκτικά από κόσμο, οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι οι δύο αυτές «πολυπληθείς» από πλευράς τουριστών αργίες, λίγο πριν την υψηλή τουριστική σεζόν, προμηνύουν ένα καρποφόρο τουριστικά καλοκαίρι για το νησί της Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos