Εκστρατεία οικονομικής στήριξης της Δράσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Παράρτημα Κυκλάδων, Πάρου - Αντιπάρου

30 Μαϊος 2017 03:06

Αγαπητοί φίλοι,

η επιχείρηση διαμονής και εστίασης ‘Μαργαρίτα”, που βρίσκεται στον Αμπελά της Πάρου, για 2η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας συναίσθηση της κοινωνικής ανταποδοτικότητας που μια επιχείρηση οφείλει να έχει προς τον τόπο της και γνωρίζοντας την επί χρόνια και με αυταπάρνηση προσφορά, τόσο του Δ.Σ όσο και των εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Παράρτημα Κυκλάδων, Πάρου - Αντιπάρου

ξεκινά αυτό το μήνα εκστρατεία με σκοπό την παροχή οικονομικής αρωγής στην ομάδα αυτή.
Για αυτή τη χρονιά επιλέγει να στηρίξει μια χούφτα ανθρώπους, που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις Έρευνας και Διάσωσης και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και μαζικών καταστροφών, οπουδήποτε λαμβάνουν χώρα, στην Πάρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Στην Πάρο με ένα παλιό ασθενοφόρο όχημα προσφέρουν από το 2012 πάντα εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να καλύψουν τα κενά στις βάρδιες του ΕΚΑΒ, βοηθώντας όσο και όπως μπορούν στο να σωθούν ανθρώπινες ζωές.
Πρωταγωνιστής αυτής της ενέργειας κοινωνικής ευθύνης η μασκότ μας, η «Μαργαρίτα», ένα αξιολάτρευτο λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο διατίθεται προς πώληση και το σύνολο των κερδών θα δοθεί εξ ολοκλήρου στην ομάδα αυτή.
Στο τέλος της εκστρατείας μας, τον Οκτώβριο του 2017, θα ανακοινωθεί δημοσίως το ποσό των χρημάτων που συγκεντρώθηκε και με μεγάλο ενθουσιασμό θα το αποδώσουμε στην ομάδα.
Με έντονο το συναίσθημα κοινωνικής προσφοράς, με γνώση των δυσκολιών που βιώνει η κοινωνία μας και με μεγάλη χαρά η επιχείρηση «Margarita’s Studios» προβαίνει με δική της πρωτοβουλία σ’αυτή την κίνηση ευελπιστώντας ότι θα γίνει η αφορμή κινητοποίησης κι άλλων φορέων του τόπου μας, θα βάλει το δικό της λιθαράκι στο θεάρεστο έργο της ομαδας και θα προσφέρει ένα μικρό μαξιλαράκι ασφάλειας και ελπίδας.

Κάθε αρκουδάκι, έχει ειδικά δημιουργηθεί από εγκεκριμένη ελληνική εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών, σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας για τα παιδιά. Ενώνουμε τα χέρια με τους φιλοξενούμενους μας και πιστεύουμε ότι μαζί θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη διαφορά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η “Μαργαρίτα» ζούσε σε μια σπηλιά στην καρδιά του νησιού της Πάρου και απο φέτος το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο, θα βρίσκεται μαζί μας στον Αμπελά.
Αγαπά το μέλι, όσο αγαπά τις αγκαλιές και η αξιολάτρευτη παρουσία της θα κάνει τις καλοκαιρινές σας διακοπές αξέχαστες.

Ακόμα κι αν δεν μένετε μαζί μας, είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να αγοράσετε το αρκουδάκι μας και να στηρίξετε την εκστρατεία μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε +30 2284052362 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε ότι η δράση μας αυτή θα έχει την προσδοκώμενη ανταπόκριση από τους επισκέπτες και φίλους μας και τα αρκουδάκια μας θα ταξιδέψουν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, αυτή τη χρονιά βοηθώντας το αξιοθαύμαστο έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Παράρτημα Κυκλάδων, Πάρου - Αντιπάρου

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση
Με εκτίμηση,
Στέλλα

Στέλλα Φυρογένη Αντιπαριώτη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos