Σπουδαία εκδήλωση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από μαθητές και εκπαιδευτικούς στις Λεύκες Πάρου!

06 Ιουνίου 2017 21:11

Η οικολογική συνείδηση οικοδομείται από νωρίς!

Τα παιδιά ως αυριανοί πολίτες, είναι αναμφίβολα οι πιο σημαντικοί φορείς του μηνύματος της φιλικής προς το περιβάλλον συμπεριφοράς, της προστασίας της φύσης και της υπεύθυνης στάσης διατήρησης του πλούτου της!

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί λοιπόν του Δημοτικού Σχολείου Λευκών – Κώστου Πάρου, παρουσιάζουν την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στις 8:00 μ.μ., το πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω» στο Ηρώον στις Λεύκες, μεταδίδοντας το μήνυμα της οικολογικά ευαισθητοποιημένης συμπεριφοράς προς όφελος της ορθής περιβαλλοντικής διαχείρισης. Τα παιδιά, θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους για το περιβάλλον, θα παρουσιαστεί έκθεση με τα έργα τους, θα τραγουδήσουν και θα μοιράσουν 400 πάνινες τσάντες για ψώνια, για έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό.

Γιατί «Νοιάζομαι και Δρω» σημαίνει αποκτώ από νωρίς οικολογική συνείδηση και κάνω πράξη την προστασία του περιβάλλοντος! Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθούν κεράσματα. Μη λείψει κανείς! Γιατί το μήνυμα για ένα καθαρότερο περιβάλλον, είναι πολύ πιο ελπιδοφόρο, όταν διατυπώνεται με δράσεις από το μέλλον του τόπου μας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos