Πλήθος τουριστικών σκαφών στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παροικίας! Κάποια έμειναν αρόδου…

08 Ιουνίου 2017 20:19

Μεγάλος αριθμός αγκυροβολημένων τουριστικών σκαφών, ιστιοπλοϊκών αλλά και γιότ, έκαναν την εμφάνισή τους στο Αλιευτικό Καταφύγιο της Παροικίας κατά τις τελευταίες ημέρες.

Οι αφίξεις ιδιωτικών τουριστικών σκαφών κάθε είδους, καταδεικνύει την προτίμηση της Πάρου από τους λάτρεις της θαλάσσια αναψυχής που προσεγγίζουν το νησί για να απολαύσουν τα θέλγητρά του.
Η θέση της Πάρου, στο κέντρο των Κυκλάδων, ενδείκνυται για θαλάσσιες εξορμήσεις από ή προς τα κοντινά νησιά και απ΄ότι φαίνεται, το τουριστικό πεδίο της θαλάσσιας αναψυχής, είναι ελπιδοφόρα ανοιχτό για μια μελλοντική περαιτέρω αύξηση επισκεπτών με σκάφη.

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της πληθώρας των σκαφών που προσέγγισαν την Πάρο αυτές τις ημέρες, το Αλιευτικό Καταφύγιο της Παροικίας δεν επαρκούσε για τον ελλιμενισμό όλων, οπότε, κάποια χρειάστηκε να παραμείνουν αρόδου μέσα στον κόλπο της Παροικίας.


Βρισκόμαστε ήδη στις αρχές Ιουνίου, ο καιρός είναι καλός, τα μελτέμια δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, και οι τουρίστες που φθάνουν πλέον στο νησί με σκάφη είναι πολλοί και συνήθως υψηλών βαλαντίων.

Εξάλλου, η όμορφη καλοκαιρινή εικόνα των αγκυροβολημένων σκαφών δίνει, εκτός των άλλων, την αίσθηση του κοσμοπολιτισμού της Πάρου και της σαγήνης που εκπέμπει το νησί σε επισκέπτες που λατρεύουν τη θάλασσα και επιθυμούν να εξερευνήσουν όρμους και παραλίες «μυστικές» απολαμβάνοντας την «κρυμμένη» γοητεία του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos