Αεροπορική σύνδεση Πάρου – Κρήτης δύο φορές την εβδομάδα!

19 Ιουνίου 2017 20:08

Εν μέσω της υψηλής τουριστικής σεζόν, δηλαδή κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017, το νησί της Πάρου θα συνδέεται αεροπορικά με το Ηράκλειο Κρήτης.

Δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή λοιπόν, μέσα στους δύο αυτούς θερινούς μήνες, αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρείας Sky Express θα εκτελούν δύο δρομολόγια με αναχώρηση από την πρωτεύουσα της Μεγαλονήσου στις 16: 00 και άφιξη στην Πάρο στις 16:40 και αναχώρηση στις 17: 00 από Πάρο και άφιξη στο Ηράκλειο στις 17:40.

H δυνατότητα άμεσης, ταχύτατης και άνετης διακίνησης επιβατών από την Πάρο στην Κρήτη και το αντίστροφο με τη συγκεκριμένη συχνότητα, είναι μεγάλης σημασίας για την περαιτέρω ώθηση του τουρισμού ειδικά στην Πάρο. Καθώς η Κρήτη αποτελεί παραδοσιακά περιοχή πολύ υψηλής τουριστικής κίνησης, η νέα δυνατότητα από αέρος πρόσβασης επισκεπτών στη δημοφιλή Πάρο τόσο συχνά, θα ενισχύσει περαιτέρω τις τουριστικές αφίξεις στο νησί από ξένους αλλά και Έλληνες τουρίστες προερχόμενους από την Μεγαλόνησο.

Και το αντίστροφο φυσικά πρόκειται συμβεί. Τουρίστες με πρώτη επιλογή επίσκεψης την Πάρο θα είναι σε θέση να μετακινηθούν προς την δημοφιλή Κρήτη ενισχύοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τις ανταλλαγές επισκεπτών από δύο νησιά κορυφαίους – προορισμούς καλοκαιρινών διακοπών!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos