«Ιπτάμενοι» δημοτικοί σύμβουλοι και η… ζεϊμπεκιά του Δημάρχου Πάρου! (Βίντεο)

24 Ιουνίου 2017 16:16

Το κέφι στο γλέντι που στήθηκε μετά το τέλος των εκδηλώσεων του Πανηγυριού του Κλήδονα στην Αλυκή της Πάρου το βράδυ της Παρασκευής 23/6, χτύπησε κόκκινο!

Ο κόσμος που συμμετείχε χόρεψε με την καρδιά του νησιώτικους σκοπούς συνοδεία φαγητού και ποτού και το Πανηγύρι απογειώθηκε κυριολεκτικά φθάνοντας στην κορύφωσή του αργά το βράδυ.

Στο τσακίρ κέφι φαίνεται να ήρθε και ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και έριξε και ... τη ζεϊμπεκιά του, χειροκροτούμενος από τον κόσμο! Γνωστοί δημοτικοί σύμβουλοι εξάλλου αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος του νησιού, χάρηκαν την αναπαράσταση του εθίμου του Κλήδονα, μη διστάζοντας και οι ίδιοι να πηδήξουν πάνω από τις θεματικές φωτιές του Αϊ – Γιάννη που άναψαν για τους... τολμηρούς, όπως ορίζει το λαϊκό πατροπαράδοτο έθιμο!

Τόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι όσο και ο Δήμαρχος το γλέντησαν και το «έριξαν έξω» δείχνοντας να το απολαμβάνουν... Δείτε τους σε βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos