Δύο εστιατόρια της Πάρου βραβεύτηκαν ανάμεσα στα 100 καλύτερα ελληνικά εστιατόρια!

04 Ιουλίου 2017 17:08

Και επίσημα πλέον η βράβευση δύο εστιατορίων της Πάρου αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζαμε, ότι δηλαδή το νησί αποτελεί μεταξύ άλλων, κορυφαία γαστρονομική πρόταση η ποιότητα της οποίας την κάνει να ξεχωρίζει και να φιγουράρει ανάμεσα στις καλύτερες της Ελλάδας!

Στο νέο θεσμό βραβείων «Restaurant 100 Awards», 100 + προσωπικότητες από το χώρο της γαστρονομίας, της επιχειρηματικότητας, της επικοινωνίας και των τεχνών, βράβευσαν τα καλύτερα 100 ελληνικά εστιατόρια, τις 100 δηλαδή κορυφαίες προτάσεις για φαγητό στην Ελλάδα και η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Τα νησιά των Κυκλάδων, ξεχώρισαν φυσικά καθώς 17 εστιατόριά τους, ήταν λίστα των βραβευθέντων εστιατορίων! Οι μοναδικές, αγνές πρώτες ύλες και οι παραδοσιακές κυκλαδίτικες μαγειρικές διέπρεψαν, κάνοντας γνωστό σε όλους, ότι στα νησιά μας προσφέρονται σήμερα ποιοτικότατες νόστιμες γεύσεις που αξίζουν την επιβράβευση!

Η Νάουσα της Πάρου ξεχώρισε στη βράβευση καθώς δύο εστιατόριά της στο λιμανάκι ήταν ανάμεσα σ΄εκείνα που έλαβαν βραβείο! Και όχι άδικα!

Η Νάουσα αποτελεί εδώ και χρόνια τον απόλυτο προορισμό της Πάρου για κορυφαίας ποιότητας θαλασσινή γαστρονομία στο ιδανικότερο φυσικό περιβάλλον δίπλα ακριβώς στη θάλασσα! Εξαιρετικές ψαροταβέρνες στο λιμανάκι σερβίρουν του εκλεκτότερους ψαρομεζέδες φιλικά και φιλόξενα εδώ και χρόνια!

Αν βρεθείτε λοιπόν στη Νάουσα, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το βραβευμένο πλέον με το «Restaurant 100 Awards» εστιατόριο «Μάριος» με τα πεντανόστιμα πιάτα που μεγειρεύονται πάντα με αγνά, εκλεκτότατα τοπικά υλικά τα οποία αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο στη «δημιουργική» ελληνική κουζίνα του! Μια κουζίνα που ξεχωρίζει επίσης για τις υπέροχες, ολόφρεσκες θαλασσινές γεύσεις της και τα νόστιμα ψαρομεζεδάκια της που κανείς μπορεί να απολαύσει πλάι στο κύμα, φιλόξενα και φιλικά σε ένα υπέροχο, προσεγμένο περιβάλλον που «απογειώνει» τη γαστρονομική απόλαυση!



Στο λιμανάκι της Νάουσας βρίσκεται επίσης το παραδοσιακό ουζερί Τσαχπίνης (Ουζερί των Ναυτικών), ένα γνήσια αυθεντικό εστιατόριο που αποτελεί must προορισμό για ολόφρεσκο ψάρι και νόστιμες ψαροκαταστάσεις και βρίσκεται στο γραφικό λιμανάκι πλάι στη θάλασσα! Η άψογη εξυπηρέτηση και η φιλικότητα πέρα από τις γευστικές απολαύσεις, αποτελεί συστατικό της ποιότητα του ουζερί Τσαχπίνης!

Επίσης αν βρεθείτε στη Νάουσα και επιθυμείτε να επιδοθείτε σε ψαροφαγία, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το εστιατόριο «Σιγή Ιχθύος» για υπέροχα, εξαιρετικά ποιοτικά πιάτα με πρωταγωνιστή το ψάρι! Γευστικά ψαρομεζεδάκια αλλά και θαυμάσια πιάτα ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας που τέρπουν και τον απαιτητικότερο ουρανίσκο αποτελούν το «σήμα κατατεθέν» του εστιατορίου που βρίσκεται στο υπέροχο, γραφικό λιμανάκι της Νάουσας!

Ακολουθούν όλα τα κυκλαδίτικα εστιατόρια που βραβεύθηκαν και βρίσκονται στην Top 100 λίστα και σε επί μέρους κατηγορίες:

#8 SELENE - Σαντορίνη (μέλος Aegean Cuisine)

#12 ΘΑΛΑΣΣΑΚΙ – Τήνος (μέλος Aegean Cuisine) & #1 στο Top 10 Greek & Regional Cuisine Restaurants & #6 στο Top 10 Summer Restaurants

#15 ΚΟΥΚΟΥΜΑΒΛΟΣ – Σαντορίνη (μέλος Aegean Cuisine)

#25 BILL & COO – Μύκονος (μέλος Aegean Cuisine)

#27 Ω3 - Σίφνος

#34 MATSUHISA MYKONOS – Μύκονος & #1 στο Top 10 Summer Restaurants

#46 ALLOY YALOU – Σύρος (μέλος Aegean Cuisine)

#48 ΜΑΡΑΘΙΑ – Τήνος (μέλος Aegean Cuisine)

#57 KENSHO - Μύκονος

#70 ΤΟ ΚΥΜΑ – Κίμωλος & #7 στο Top 10 Greek & Regional Cuisine Restaurants

#71 MARIO - Πάρος

#74 KIKU CAVO TAGOO - Μύκονος

#77 KIKI’S RESTAURANT - Μύκονος

#81 KATRINE’S - Μύκονος

#84 FTELIA RESTAURANT - Μύκονος

#90 NAMMOS - Μύκονος

#92 BARBAROSSA - Πάρος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos