Αυξημένες οι αφίξεις στο λιμάνι της Πάρου κατά τον μήνα Ιούνιο!

05 Ιουλίου 2017 18:20

Τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία των Λιμενικών Αρχών Πάρου σχετικά με τις από λιμένος αφίξεις στο νησί κατά τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, καταδεικνύουν αισθητή αύξηση της κίνησης σε σχέση με τον περσινό αντίστοιχο μήνα.

Συγκεκριμένα, ενώ οι συνολικές αφίξεις επιβατών στο λιμάνι της Πάρου κατά τον Ιούνιο του 2016 ήταν 63.637 άτομα, κατά τον Ιούνιο του 2017 καταγράφηκαν 72.589 αφίξεις επιβατών. Σε ποσοστό, αυτή η αύξηση της επιβατικής κίνησης αγγίζει το 14%, ένα διόλου αμελητέο δηλαδή μέγεθος που καταδεικνύει σαφώς μια αρκετά θετική ανοδική κίνηση για φέτος.

Ανοδικές τάσεις παρατηρούνται και στις φετινές αφίξεις για το μήνα Ιούνιο Ιουνίου στα αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα δίκυκλα. Αν συγκρίνουμε τους φετινούς αριθμούς αφιχθέντων στο νησί αυτοκινήτων, φορτηγών και δικύκλων σε σχέση με τους περσινούς κατά τον αντίστοιχο μήνα, παρατηρούμε ότι περισσότερα αυτοκίνητα σε ποσοστό 9,20%, φορτηγά σε ποσοστό 1% και δίκυκλα σε ποσοστό 7,3% σηματοδοτούν την αύξηση της κίνησης αφιχθέντων οχημάτων στο νησί κατά τον Ιούνιο του 2017.

Συγκριτικά, σε μια συνολική θεώρηση της κίνησης στο λιμάνι της Πάρου κατά τα παρελθόντα έτη σε σχέση με το φετινό, εξάγουμε το συμπέρασμα ότι η συνολική κίνηση του Ιουνίου του 2017 αγγίζει σχεδόν τα προ οικονομικής κρίσης επίπεδα! Ενώ δηλαδή κατά τα πρώτα χρόνια της κρίσης υπήρξε μια αισθητή κάμψη των αφίξεων, από φέτος παρατηρούνται δυναμικές ανοδικές τάσεις που υπολείπονται ελάχιστα από τα αριθμητικά στοιχεία αφίξεων του 2009!

Επομένως, η αίσθηση που είχαμε όλοι μας ότι η κίνηση στην Πάρο τον Ιούνιο που μόλις πέρασε ήταν μεγεθυμένη σε σχέση με πρόσφατα παρελθόντα έτη, επιβεβαιώνεται πλέον και από τα επίσημα στοιχεία αφίξεων στο νησί για τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos