Έκαναν το χώρο αναστροφής λεωφορείων πάρκινγκ! Ακυρώνονται δρομολόγια του ΚΤΕΛ Πάρου…

07 Αυγούστου 2017 14:48

Η μεγάλη τουριστική κίνηση που παρατηρείται στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν στην Πάρο, έχει δυστυχώς κάποιες φορές και την αρνητική πλευρά της...

Εξαιτίας των οχημάτων που παρκάρουν στο λιμανάκι του Αμπελά το οποίο δυστυχώς έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ για όσους προσέρχονται στον παραθαλάσσιο οικισμό και δειπνούν στις ταβέρνες της περιοχής, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Πάρου αδυνατούν να εκτελέσουν το βραδινό δρομολόγιό τους.

Από το ΚΤΕΛ Πάρου ανακοινώθηκε ότι εφεξής και μέχρι να αλλάξει η υφιστάμενη κατάσταση, το δρομολόγιο των 8:30 από Νάουσα προς Αμπελά με επιστροφή 8:40 από Αμπελά προς Νάουσα, δεν θα εκτελείται καθώς τα λεωφορεία αδυνατούν να κάνουν αναστροφή λόγω των παρκαρισμένων στο λιμανάκι του Αμπελά αυτοκινήτων. Το ΚΤΕΛ Πάρου έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς τους ιθύνοντες προκειμένου ο χώρος αναστροφής των λεωφορείων να παύσει να «λειτουργεί» ως πάρκινγκ αλλά δεν βρήκε μέχρι τώρα ανταπόκριση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι όταν τα λεωφορεία αναγκάζονται να προχωρήσουν εκατοντάδες μέτρα, την ώρα της μεγάλης κίνησης στο λιμανάκι, επιχειρώντας να κάνουν αναστροφή, σηκώνουν άμμο η οποία επικάθεται στα τραπέζια όσων γευματίζουν εκείνη τη στιγμή στα εστιατόρια της περιοχής.

Επομένως, θα πρέπει οι αρμόδιοι να επιληφθούν του ζητήματος ώστε να δοθεί λύση καθώς ούτε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ μπορούν να ακυρώνουν δρομολόγια στην καρδιά της τουριστικής κίνησης και να ταλαιπωρούν έτσι το επιβατικό κοινό, αλλά ούτε και οι επισκέπτες του Αμπελά μπορούν καταχρηστικά να χρησιμοποιούν το χώρο ως πάρκινγκ.

Η συγκεκριμένη δυσλειτουργία στην περιοχή, αμαυρώνει την τουριστική εικόνα του Αμπελά και της Πάρου και θα πρέπει σύντομα να επιλυθεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos