Τα μάτια… ψηλά απόψε το βράδυ. Πανσέληνος του Αυγούστου και έκλειψη Σελήνης δημιουργούν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα!

07 Αυγούστου 2017 18:38

Οι λάτρεις των μυστηριωδών ουράνιων φαινομένων, θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν απόψε ένα μοναδικό, για πολλούς ρομαντικό, σίγουρα πάντως άκρως εντυπωσιακό θέαμα: Tη συνύπαρξη της Αυγουστιάτικης μαγευτικής Πανσελήνου με τη μερική έκλειψη της Σελήνης!

Η πιο όμορφη Πανσέληνος του χρόνου, θα εμφανιστεί στον ελληνικό ουρανό στις 22:11 ενώ η έκλειψη που θα διαρκέσει για δύο περίπου ώρες θα κορυφωθεί λίγο πριν τις 21:22 ώρα Ελλάδας.

Τα μάτια λοιπόν απόψε... στρέφονται στο ουράνιο υπερθέαμα που μπορεί να παρατηρηθεί διά γυμνών οφθαλμών, με κιάλια ή τηλεσκόπιο αλλά και να απαθανατιστεί φωτογραφικά ώστε η σπάνια αυτή στιγμή να μείνει για πάντα αποτυπωμένη και ζωντανή!

Το ιδιαίτερο αστρονομικό φαινόμενο θα αποζημιώσει ευχάριστα τους θιασώτες της μαγείας που ασκεί ο συμπαντικός κόσμος και θα ενθουσιάσει όσους αγαπούν τα ουράνια μυστήρια και μυστικά που αποκαλύπτονται χάρη στη σπάνια σύμπτωση πλανητικών φαινομένων! Τα μάτια... ψηλά λοιπόν απόψε το βράδυ και αφεθείτε στη μαγεία της πανέμορφης και χιλιοτραγουδισμένης φεγγαράδας του Αυγούστου που φέτος θα είναι μοναδική!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos