Πανηγυρικές τιμές στην Παναγία μας από το πλοίο «Νήσος Σάμος» μέσα στο λιμάνι της Πάρου! (Βίντεο)

14 Αυγούστου 2017 18:47

Το επιβλητικό πλοίο «Νήσος Σάμος» καταπλέοντας, σύμφωνα με το δρομολόγιό του, στο λιμάνι της Παροικίας, απέδωσε τιμές στην Παναγία της Πάρου, την Παναγία την Εκατονταπυλιανή, με έναν πρωτότυπο και άκρως εντυπωσιακό τρόπο!

Σήμερα, απόγευμα της Δευτέρας 14 Αυγούστου, παραμονή της μεγάλης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το «Νήσος Σάμος» με έναν ελιγμό, κάνοντας μια στροφή 180 μοιρών, έστρεψε την πλώρη του προς την Παναγία της Πάρου, την Παναγία την Εκατονταπυλιανή και με πυροτεχνήματα που άναψαν στο κατάστρωμά του αλλά και πανηγυρικό παρατεταμένο σφύριγμα, τίμησε τα προεόρτια της μεγαλύτερη γιορτής του νησιού με έναν πολύ πρωτότυπο και θεαματικό τρόπο!


Το θέαμα ξάφνιασε ευχάριστα τον κόσμο, σκόρπισε χαρά και ευχάριστο πανηγυρικό κλίμα στο νησί που προετοιμάζεται να γιορτάσει το Δεκαπενταύγουστο με κάθε λαμπρότητα, επισημότητα και τις δέουσες τιμές.

Μέσα στο λιμάνι της Πάρου, την ώρα που το «Νήσος Σάμος» απέδιδε τιμές, βρισκόταν αγκυροβολημένο και το πολεμικό πλοίο που μετέχει στους λαμπρούς εορτασμούς της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos