Τα «έδωσαν όλα» οι «Μέλισσες» στη Σάντα Μαρία Πάρου! Το ξέφρενο κέφι, η απίθανη βραδιά και ο ενθουσιασμός του κόσμου που μίλησε στο psts.gr… (Βίντεο + Φωτό)

16 Αυγούστου 2017 19:17

Το θερμόμετρο της ξέφρενης διασκέδασης ανέβηκε στα ύψη όταν το βράδυ της Δευτέρας 14 Αυγούστου, το επιτυχημένο νεανικό συγκρότημα «Μέλισσες», χάρισε στο πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε το Beach Bar Santa Maria στην παραλία της Σάντα Μαρίας Πάρου, αγαπημένες επιτυχίες του σε μια συναυλία απίστευτης ενέργειας που ενθουσίασε κυρίως τη νεολαία.

Οι αξιόλογοι, ταλαντούχοι μουσικοί του συγκροτήματος με την συνεχή ανοδική πορεία στο χώρο της μουσικής οι οποίοι «δένουν» καταπληκτικά μεταξύ τους εκπέμποντας απίστευτα θετικά vibes, ξεσήκωσαν τον νεαρόκοσμο και όχι μόνο, που τραγούδησε, χόρεψε ξέφρενα και διασκέδασε τρελά!!!

Το νεανικό μουσικό σχήμα τα «έδωσε όλα» επί σκηνής και ο κόσμος που τους απόλαυσε έδειξε τη λατρεία του για τις μελωδικές επιτυχίες τους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ελληνικό πεντάγραμμο!


Guest star της μοναδικής βραδιάς ήταν και ο δικός μας Stan που απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί του την Πάρο και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Και όλα αυτά στον εξαιρετικό, προνομιακό χώρο του ομώνυμου καλαίσθητου Beach Bar σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες της Πάρου, κάτω από τα αστέρια του παριανού ουρανού δίπλα στο κύμα! Μαγεία!

Το psts.gr βρέθηκε στη συναυλία και μίλησε με τον κόσμο που δήλωσε τον ενθουσιασμό του για την Πάρο και την μοναδική βραδιά που έζησε στη Σάντα Μαρία.

Στην κάμερα μίλησαν επίσης ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μώραλης καθώς και το στέλεχος της ομάδας του Ολυμπιακού κ. Καράμπαμπας που βρέθηκαν στη συναυλία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos