Ονειρεμένη βραδιά με τους Onirama στη Σάντα Μαρία Πάρου! Φώτης Σεργουλόπουλος «Απόψε ήταν υπέροχη βραδιά» (Βίντεο)

19 Αυγούστου 2017 18:39

Ακόμα μια βραδιά ξέφρενης διασκέδασης όταν το βράδυ της Παρασκευής 14 Αυγούστου, το επιτυχημένο συγκρότημα «Onirama», χάρισε στο πολυπληθές κοινό που γέμισε το Beach Bar Santa Maria στην παραλία της Σάντα Μαρίας Πάρου, αγαπημένες μουσικές επιτυχίες του σε μια συναυλία γεμάτη ανεξάντλητη ενέργεια που ενθουσίασε τον κόσμο.

Οι ταλαντούχοι μουσικοί του συγκροτήματος, ξεσήκωσαν τον κόσμο , που τραγούδησε, χόρεψε ξέφρενα και διασκέδασε τρελά με επιτυχίες των Onirama και όχι μόνο.
Σε μια βραδιά μαγική και ονειρεμένη στη Σάντα Μαρία της Πάρου, ο κόσμος που τους απόλαυσε έδειξε την αγάπη του για τις μελωδικές επιτυχίες τους.

Ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στην εξαιρετική βραδιά πρόσθεσε και η παρουσία του γνωστού τηλεοπτικού προσώπου και ηθοποιού Φώτη Σεργουλόπουλου ο οποίος διασκέδασε και απόλαυσε με την εκλεκτή του παρέα, την πολύ όμορφη βραδιά, όπως δήλωσε και στην κάμερα του psts.gr.


Και όλα αυτά στον εξαιρετικό, προνομιακό χώρο του ομώνυμου καλαίσθητου Beach Bar σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες της Πάρου, κάτω από τα αστέρια του παριανού ουρανού δίπλα στο κύμα! Μαγεία!
Το psts.gr βρέθηκε στη συναυλία και μίλησε με τον κόσμο που δήλωσε κατενθουσιασμένος με το νησί της Πάρου.

Στην κάμερα μίλησαν επίσης ο Φώτης Σεργουλόπουλος καθώς και ο τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός του γκρούπ των Onirama, θοδωρής Μαραντίνης, που πριν από δυο ημέρες στις 16 Αυγούστου, γιόρτασαν την 8η επέτειο του γάμου τους με την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos