Η Αερολέσχη Πάρου Αντιπάρου είναι γεγονός!

20 Σεπτεμβρίου 2017 12:09

Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Πάρου πριν λίγους μήνες δημοσιεύθηκε το καταστατικό της Αερολέσχης Πάρου Αντιπάρου που εδρεύει στην Πάρο.

Η Αερολέσχη είναι μη κερδοσκοπικό αεραθλητικό σωματείο και έχει σαν σκοπό την διάδοση της αεροπορικής ιδέας και του αεραθλητικού πνεύματος, ιδιαίτερα στους νέους.
Η ιδέα της ίδρυσης της Αερολέσχης ανήκει σε πέντε πιλότους, κατοίκους της Πάρου, που από αγάπη προς τη πτήση αποφάσισαν να προσφέρουν τις γνώσεις τους και τον ενθουσιασμό τους για να μάθουν όλοι και κυρίως οι νέοι, πόσο υπέροχο πράγμα είναι να πετάς με αεροπλάνο, ελικόπτερο, ανεμόπτερο και κάθε είδους ιπτάμενη μηχανή και να γνωρίσουν την μαγεία της πτήσης!...

Η Αερολέσχη Πάρου Αντιπάρου φιλοδοξεί να οργανώσει και διαδώσει τον αεραθλητισμό στη Πάρο & Αντίπαρο, με συναντήσεις και ομιλίες αεροπορικού περιεχομένου, προβολές και πτήσεις εθισμού με μικρά αεροπλάνα και ελικόπτερα από το αεροδρόμιο της Πάρου.

Για εγγραφές μελών στη αερολέσχη επικοινωνήστε με τον γραμματέα Χαράλαμπο Πασσαλή στο τηλ. 6944 647979.
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos