Τα «Καπετανέικα» της Νάουσας Πάρου προβλήθηκαν τηλεοπτικά μέσα από εικόνες που κατέγραψε το psts.gr!

25 Σεπτεμβρίου 2017 19:08

Εικόνες της εκδήλωσης των «Καπετανέικων» (Νάουσα Πάρου 15 – 17 Σεπτεμβρίου 2017) οι οποίες είχαν καταγραφεί και αναρτηθεί στο psts.gr, προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Για μία ακόμη φορά, ανάμεσα σε τόσες άλλες, ένα πανελλήνιας εμβέλειας μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι αξιοποιεί υλικό του psts.gr για να μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας στο νησί της Πάρου, όπως αυτός έχει καταγραφεί και αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr.

Η Πάρος μέσα από εικόνες της επικαιρότητάς της, και δη μέσα από τα πολιτιστικά της γεγονότα, αποκτά τεράστια προβολή όταν εικόνες της «ταξιδεύουν» μέσω μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών σε ολόκληρη την επικράτεια.
Το psts.gr, ένα έγκυρο, αξιόπιστο και αντικειμενικό μέσο ενημέρωσης στις Κυκλάδες και στην Πάρο, έχει αποδείξει ότι εκπληρώνει τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που θέτουν τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, ώστε να το αξιοποιούν ως πρωτογενή πηγή πληροφόρησης για ό, τι συμβαίνει στην Πάρο και στις Κυκλάδες.


Το κύρος που έχει κερδίσει η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr μέσω της δουλειάς της, είναι αυτό που την έχει καταστήσει έγκυρη πηγή πληροφόρησης για πολλά άλλα μεγάλα μέσα και την έχει κατατάξει στις κορυφαίες θέσεις της ενημέρωσης στις Κυκλάδες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους επισκέπτες – αναγνώστες μας για τη στήριξή τους και δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με σοβαρότητα και αξιοπιστία με στόχο την μετάδοση της αντικειμενικής είδησης και την προβολή της Πάρου παντού, εντός και εκτός της επικράτειάς της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos