Καλοκαιράκι… μες τον Οκτώβρη στη Νάουσα Πάρου!

22 Οκτωβρίου 2017 16:08

Το καλοκαίρι φαίνεται πως δεν έχει ακόμη τελειώσει στη Νάουσα της Πάρου.

Αν και βαίνουμε προς τα τέλη Οκτωβρίου ο πολύ καλός για την εποχή καιρός, μοιάζει να είναι σύμμαχος εκδρομικών εξορμήσεων στο νησί της Πάρου, οι επισκέπτες του οποίου συνεχίζουν να κατακλύζουν το σφύζον από κόσμο λιμανάκι της Νάουσας!
Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε βράδυ του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου στα φημισμένα μαγαζιά ψαροφαγίας που βρίσκονται πάνω στο γραφικό λιμανάκι και οι περισσότεροι δειπνούντες ήταν εκδρομείς, έλληνες αλλά και ξένοι τουρίστες του όψιμου φθινοπώρου οι οποίοι προτίμησαν καθώς φαίνεται την ηρεμία της εποχής για τις ήσυχες διακοπές τους.

Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά ειδυλλιακή το σαββατιάτικο βράδυ, όταν στην γαλήνια κατά τα άλλα Νάουσα, το περίφημο λιμανάκι έδινε τον τόνο της κίνησης και της ζωντάνιας του κόσμου που δειπνούσε στις εξαιρετικές ψαροταβέρνες του.
Στον «Τσαχπίνη» ή «Ουζερί των Ναυτικών», στο «Μάριο» ή στο «Σιγή Ιχθύος» δεν έπεφτε καρφίτσα!



Εκλεκτούς ολόφρεσκους ψαρομεζέδες ή αυθεντική ελληνική κουζίνα παραδοσιακή ή δημιουργική με ντόπια, αγνά υλικά, φάνηκε να απολαμβάνουν οι επισκέπτες των τριών υπέροχων εστιατορίων τα οποία πλάι στο κύμα, δίπλα στα ψαροκάικα προσφέρουν πάντα λαχταριστά πιάτα και μέσα στον Οκτώβρη!

Η αισιόδοξη και όμορφη εικόνα στο γεμάτο από ζωή λιμανάκι, κατά το τελευταίο ίσως.... «καλοκαιρινό» Σαββατοκύριακο ενόψει του αναμενόμενου καιρικά φθινοπώρου, καταδεικνύει ότι η φήμη της πανέμορφης Νάουσας δεν διατηρείται μόνο όσο τα καλοκαιρινά θέλγητρά της προσελκύουν τουρίστες των θερινών διακοπών, αλλά εξακολουθεί να έλκει πολύ κόσμο ακόμα και όταν τα «φώτα» της καλοκαιρινής της σαγήνης σβήσουν, λίγο πριν την εκπνοή του Οκτώβρη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos