Η αβεβαιότητα συνεχίζεται στην Πάρο….10η αναβολή εκδίκασης στο ΣτΕ της υπόθεσης των Ανεμογεννητριών

30 Οκτωβρίου 2017 14:26

Αναβλήθηκε για 10η συνεχή φορά, η εκδίκαση της υπόθεσης προσφυγής του Συλλόγου Καμαρών Πάρου στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανή στις Καμάρες.

Πρόκειται επομένως για μια δίκη – ορόσημο η οποία μετά την 10η αναβολή που έλαβε, επιτείνει την αγωνία και τον προβληματισμό σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών τριπλάσιας ισχύος σε ολόκληρη την Πάρο. Η νέα δικάσιμος της υπόθεσης προσφυγής του Συλλόγου Καμαρών, η 11η στη σειρά, θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2017.


Σημειώνεται ότι η προσφυγή του Συλλόγου Καμαρών έχει ασκηθεί από το 2010 και εκκρεμεί δικαστικά εδώ και επτά περίπου έτη.

Αν λάβουμε υπόψη ότι η μέση διάρκεια ζωής των ανεμογεννητριών είναι περίπου είκοσι χρόνια, καθίσταται φανερό ότι οι αλλεπάλληλες αναβολές της εκδίκασης βαίνουν εις βάρος της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής παραδίδοντας επίσης στην αοριστία την έκβαση της προσφυγής της Επιτροπής Αγώνα Πάρου ενάντια στην εγκατάσταση νέων ανεμογεννητριών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos