Προσφορά του πολιτευτή Γιώργου Βακόνδιου στο Κέντρο Υγείας Πάρου

02 Δεκεμβρίου 2017 17:04

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Σπύρου Λάβδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στις 02/11/2017, όπου παρευρισκόταν και η Προϊσταμένη των Νοσηλευτριών Κ.Υ., κ. Μαρία Τριανταφύλλου. Μού ζήτησαν να φροντίσουμε μέσω χορηγιών για την προμήθεια ιματισμού και υπόδεσης των Νοσηλευτριών του Κ.Υ.

Στις 05/11/2017 απηύθυνα, μέσω επιστολής, το αίτημα (για προμήθεια ιματισμού και υπόδεσης στις νοσηλεύτριες του Κ.Υ. Πάρου) προς τον Πολιτευτή Κυκλάδων κ. Γιώργο Βακόνδιο, αφορμώμενη από το γεγονός ότι ο ίδιος μου είχε αναφέρει καιρό πριν, ότι με αφορμή τη συμπλήρωση ενός (1) χρόνου από το θάνατο του Βουλευτή-Γιατρού Ιωάννη Χωματά, θέλει να συνδράμει στη νοσοκομειακή φροντίδα των νησιών μας.

Σήμερα λοιπόν ο Πολιτευτής Κυκλάδων Γιώργος Βακόνδιος επισκέφθηκε το Κ.Υ. μαζί με την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου, όπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Κ.Υ. κ. Σπύρος Λάβδας, η Προϊσταμένη των Νοσηλευτριών κ. Μαρία Τριανταφύλλου, καθώς και όλες οι νοσηλεύτριες και τους παραδόθηκε το υλικό αξίας 750 ευρώ, εις μνήμη του Βουλευτή-Γιατρού Ιωάννη Χωματά, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του (28.11.2016).
Κατά την παράδοση παρίσταντο η Αντιδήμαρχος Θεοδώρα Σαρρή Παπακυρίλλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Πάρου Χαράλαμπος Μαλινδρέτος καθώς και η Πρόεδρος των Φίλων Κ.Υ. Κατερίνα Αντιπαριώτη

Η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου Αντιπάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos