Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πάρου για το Κέντρο Υγείας Πάρου

04 Δεκεμβρίου 2017 14:22

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πάρου, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια, στη διοίκηση, στο επιστημονικό και στο νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πάρου, για την ολοκλήρωση κι εφέτος της απαιτούμενης από τον νόμο, συμπλήρωσης των ατομικών δελτίων υγείας των μαθητών, ως έναν τρόπο ελάχιστης ανταμοιβής για ανθρώπους που τιμούν το λειτούργημά τους.

Κατά την διάρκεια της έκδοσης των Α.Δ.Υ.Μ. διαπιστώσαμε ότι η περίσσεια ανθρωπιάς που επιδεικνύει ανιδιοτελώς το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Υγείας Πάρου, ξεπερνά τυχόν προβλήματα και ελλείψεις που παρουσιάζονται στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.
Τέλος, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πάρου, νοιώθει υπερήφανη και δικαιωμένη, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, στους αγώνες για την υγεία, που καρποφόρησαν με τους δύο διορισμούς και ευελπιστεί στο διορισμό και των άλλων κενών θέσεων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos