Διήμερες Χριστ/κες εκδηλώσεις του Δημ.Σχολείου Νάουσας

08 Δεκεμβρίου 2017 23:20

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, διοργανώνει διήμερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου της Νάουσας, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 11.00 το πρωί ως τις 19.00 το βράδυ.

Ελάτε να διασκεδάσουμε με ομαδικά παιχνίδια, παραμύθια, την χορωδία του γυμνασίου της Νάουσας, το Σάββατο και την παιδική και νεανική χορωδία του Ωδείου Μυθωδεία, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρούλιας Κοντού, την Κυριακή.

Ο Άι Βασίλης βγάζει Polaroid και μοιράζει κεράσματα, το συντριβάνι είναι γεμάτο ζέστη σοκολάτα, και τα στολίδια είναι έτοιμα για το δέντρο σας! Γιορτινά στεφάνια και έτοιμα στολισμένα δέντρα περιμένουν να τα πάρετε στο σπίτι σας, όπως και τα δώρα της λοταρίας. Μαζί μας θα είναι οι Στ' τάξη του δημοτικού μάς με τις κατασκευές τούς, οι Α' & Β' Γυμνασίου, ο ΧΟΝ, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Νηπίου και του Γυμνασίου καθώς και τα ΑΜΕΑΙ.

Στο μενού θα υπάρχουν επίσης κρέπες, τσάι, καφές, γλυκά, μπέργκερ, χοτντόγκ, και πολλές άλλες λιχουδιές!

Σας περιμένουμε με πολύ αγάπη, κέφι, ζεστό κρασί και ρακόμελο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos