Οι πρώτοι «επώνυμοι» πλειστηριασμοί στις Κυκλάδες: Βίλες, ακίνητα και ξενοδοχεία βγαίνουν στο «σφυρί» και στην Πάρο

11 Δεκεμβρίου 2017 13:36

Σε ρυθμούς... πλειστηριασμών κινείται όλη η χώρα

Ο αριθμός των υποθέσεων που έχουν τελεσιδικήσει και έχουν πάρει ημερομηνία και άρα τον δρόμο του πλειστηριασμού αυξάνεται συνεχώς.
Εκπληκτικά ακίνητα σε «τιμή ευκαιρίας», βγαίνουν στο σφυρί από την εφορία και τις τράπεζες για χρέη των ιδιοκτητών τους.
Οι πλειστηριασμοί για τους οφειλέτες του Δημοσίου ξεκίνησαν με βάση την εμπορική αξία, που σε πολλές περιοχές είναι πολύ χαμηλότερη από την αντικειμενική. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν εντυπωσιακές περιπτώσεις, μοναδικές ευκαιρίες για όσους έχουν χρήματα να τα «χτυπήσουν».

Μια από τις μεγαλύτερες ανακατανομές εισοδήματος που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια αναμένεται να λάβει χώρα στην Ελλάδα. Ο λόγος; Πλειστηριασμοί. Μπορεί μέχρι στιγμής ο ρυθμός των εκπλειστηριαζόμενων ακινήτων να είναι μικρός, σύμφωνα όμως με τον κυβερνητικό προγραμματισμό, το επόμενο διάστημα αναμένεται να «τρέξουν» με δυναμική... τσουνάμι για την επίτευξη των μνημονιακών δεσμεύσεων και στόχων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που αποτελούν ένα από τα βασικά προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της γ’ αξιολόγησης του μνημονίου έχει ξεκινήσει...

Δίδουν δε ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές με υψηλή εμπορική αξία των ακινήτων, όπως οι τουριστικές περιοχές, με ιδιαίτερη αναφορά στις Κυκλάδες. Μύκονος, Σαντορίνη, Σύρος, Πάρος, Νάξος, Μήλος, Τήνος και Άνδρος να βρίσκονται στην λίστα. Μην ξεχνάμε ότι οι Κυκλάδες, σαν Νο 1 τουριστικός προορισμός βρίσκεται στο «τοπ» του ενδιαφέροντος των τραπεζών!

Σημείωση: Όλες οι πληροφορίες αυτής της ανάρτησης προέρχονται από την ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos