Στο έλεος της κακοκαιρίας η Νάουσα Πάρου. Δυνατοί βοριάδες και μανιασμένα κύματα στο έρημο τοπίο της… (Βίντεο)

25 Ιανουαρίου 2018 14:00

Οι θυελλώδεις βοριάδες που έπνεαν στο Αιγαίο Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, ήταν εξαιρετικά σφοδροί και στην Πάρο και ειδικά στην Νάουσα που λόγω θέσης στο βόρειο τμήμα του νησιού, δέχτηκε το ισχυρότερο πλήγμα ριπών ψυχρού αέρα.

Η Νάουσα το μεσημέρι της Τετάρτης, έμοιαζε με έρημη πόλη κάτω από ένα καιρικό σκηνικό σπάνιας αγριότητας.

Η θάλασσα ξεχυνόταν με ορμή μέσα στη στεριά στα παραθαλάσσια σημεία της ενώ το περίφημο λιμανάκι μαστιγωνόταν ανελέητα από κύματα και ορμητικά ρεύματα ανέμου ταχύτητας πολλών χιλιομέτρων. Τα στενά σοκάκια του οικισμού της ήταν άδεια από κόσμο και παγωμένα, με μόνη πνοή ζωής το βουητό του αέρα που σφύριζε απειλητικά και αντηχούσε εκκωφαντικά στο ερημωμένο τοπίο.

Η Νάουσα παραδομένη και πάλι στη μανία του Βοριά στην καρδιά του χειμώνα, έμοιαζε μέσα στην ημέρα με ανεμοδαρμένη γόησσα στο έλεος της διαθέσεων του καιρού. Αλλά πάντα γόησσα. Γιατί το σπάνιας γραφικότητας τοπίο της εξακολουθούσε να έχει κάτι το γοητευτικό, ακόμα και μέσα στον άγριο κλοιό της κακοκαιρίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos