«Ατλαντίς» Άσπρο Χωριό: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

30 Ιανουαρίου 2018 19:50

Σε μία κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2018 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ». Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και έναν σύντομο διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νίκο Τριαντάφυλλο και η ευλογία της πίτας από τους παρευρισκόμενους Ιερείς.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν όπως κάθε χρόνο τα παιδιά του χωριού που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και που έπιασαν τον σταυρό την ημέρα των Θεοφανίων

Παραδοσιακό χαρακτήρα έλαβε η εκδήλωση όταν τραγουδήθηκαν τα κάλαντα με την συνοδεία της παραδοσιακής τσαμπούνας ενώ η εκδήλωση κράτησε μέχρι αργά με γλέντι συνοδευόμενο με μουσικό παραδοσιακό και νησιώτικο πρόγραμμα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Μαλαματένιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βατίστας Ρούσσος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παντελής Τζανακόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ. Αθανάσιος Μαρινόπουλος, της ΔΕΥΑΠ κ. Γιώργος Πούλιος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Άγγελος Άγουρος και κ. Άννα Κάγκανη, ο Πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας Λευκών κ. Ιωάννης Κονταράτος, η Πρόεδρος της Δημοτ. Κοιν. Μάρπησσας κ. Άννα Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοτ. Κοιν. Αγκαιριάς κ. Κώστας Πούλιος, τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και πολιτιστικών συλλόγων.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει εκτός των παραπάνω και όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμητική παρουσία τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos