Πάρος: Τεχνικές εργασίες αποκατάστασης του πλακόστρωτου στην παραλία της Παροικίας. Ειδικές λωρίδες διευκόλυνσης της κίνησης των πεζών…

09 Φεβρουαρίου 2018 17:42

Με γοργούς ρυθμούς βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο, τεχνικές εργασίες επισκευής – αντικατάστασης του πλακόστρωτου στην παραλιακή οδό της Παροικίας στο ύψος της περιοχής απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο.

Οι εργασίες, πρόκειται να επεκταθούν περαιτέρω κατά μήκος της παραλίας, περιλαμβάνοντας την αντικατάσταση του πλακόστρωτου τμήματός της που γειτνιάζει με τη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον χρονικό προγραμματισμό του έργου, καταβάλλονται προσπάθειες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα οι πλακοστρώσεις για το τμήμα της παραλιακής οδού που βρίσκεται στην περιοχή έναντι του Αγ. Νικολάου.

Στο νέο ανακατασκευασμένο πλακόστρωτο, προβλέπεται η κατασκευή ειδικής λωρίδας για την διευκόλυνση της κίνησης των Α.Μ.Ε.Α, λωρίδας για την ασφαλή κίνηση των τυφλών ατόμων καθώς και η κατασκευή συγκεκριμένης λωρίδας για την ευκολότερη και λιγότερο θορυβώδη έλξη των αποσκευών των επισκεπτών του νησιού, σε μια περιοχή υψηλής κίνησης κοντά στο λιμάνι της Πάρου.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο χρηματοδοτείται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου και η πλήρης ολοκλήρωση και επέκτασή του κατά μήκος της παραλιακής οδού δίπλα στη θάλασσα, αναμένεται μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos