Με ηλιακούς φανούς λειτουργούν οι νέοι αυτόματοι πυρσοί στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παροικίας…

25 Φεβρουαρίου 2018 17:30

Στη λογική της εξοικονόμησης ενέργειας και της οικολογικής σύγχρονης πρακτικής, οι φανοί που τοποθετήθηκαν στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παροικίας στη θέση Βίντζι είναι ηλιακοί.

Συλλέγουν δηλαδή κατά τη διάρκεια της ημέρας ηλιακή ενέργεια ώστε με την ενέργεια αυτή του ήλιου να ανάβουν το βράδυ για τη σήμανση του χώρου και την ασφαλή και ομαλή προσόρμιση σκαφών.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγους μήνες, τοποθετήθηκαν στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παροικίας ολοκαίνουργιοι αυτόματοι πυρσοί κατασκευασμένοι από ανοξείδωτα, σύγχρονα υλικά που αντέχουν στην φθορά του χρόνου και την υγρασία. Οι νέοι αυτόματοι δύο πυρσοί που εγκαταστάθηκαν, αντικατέστησαν τους παλαιούς σκουριασμένους, έχουν κόκκινο και μπλε χρώμα και αποτελούν μια σημαντική παρέμβαση στο χώρο του Καταφυγίου από πλευράς ασφάλειας.

Με την τοποθέτηση οικολογικής λειτουργίας ηλιακών φανών, ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε εφαρμογή η πλήρης λειτουργία των νέων πυρσών, ώστε κατά τις βραδινές ώρες να φωτίζεται και να σημαίνεται ο χώρος κίνησης και προσόρμισης πλοιαρίων στο Αλιευτικό Καταφύγιο της Παροικίας Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos