Kοπή της Βασιλόπιτας στο ΚΗΦΗ του Δήμου Πάρου

26 Φεβρουαρίου 2018 20:57

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στο Κ.Η.Φ.Η. στη Νάουσα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 14η συνεχή χρονιά η κοπή της Βασιλόπιτας παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, πολλών δημοτών μας και ωφελούμενων του προγράμματος με τις οικογένειές τους.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους μας ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Κορτιάνος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Αθανάσιος Μαρινόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Πάρου κ. Θεοδώρα Σαρρή – Παπακυρίλλου και κ. Μανώλης Μαλαματένιος.

Σε όλους τους παραβρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και αρκετοί νέοι επισκέπτες, έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του Κ.Η.Φ.Η. και ανταλλάχθηκαν οι καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος.
Επίσης με εορταστική διάθεση και πολύ κέφι εορτάσαμε και την Τσικνοπέμπτη με πλούσια εδέσματα κατά το έθιμο της ημέρας ενώ η μουσική και ο χορός κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους αυτές τις εκδηλώσεις μας και ευχόμαστε σε όλους τους συνδημότες μας ό,τι το καλύτερο για την νέα χρονιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos