Λιμεναρχείο Πάρου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

28 Φεβρουαρίου 2018 16:39

Σας αποστέλλουμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων αρμοδιότητας Λιμεναρχείου Πάρου και παρακαλούμε για την ενημέρωση των δημοτών - μελών σας. Τοπικά μέσα στα οποία αποστέλλεται η παρούσα παρακαλούνται για τη δημοσίευση της πρόσκλησης χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΠΑΡΟΥ
Έχοντας υπόψη:
1. Το Π.Δ. 345/2000 «Διατάξεις που αφορούν στα Τοπικά Κλιμάκια Επιθεώρησης Πλοίων» (ΦΕΚ 298 Α΄/2000), όπως αυτό έχει τροποποιηθεί με το Π.Δ. 317/2001 (ΦΕΚ 212 Α΄/2001) και το Ν.4150/2013.
2. Την ανάγκη ουσιαστικής ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και ποσοτικής διεύρυνσης των διενεργούμενων επιθεωρήσεων από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων Πάρου.

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
Όσους, προσοντούχους εμπίπτουν σε κάποιες από τις κάτωθι αναφερόμενες ειδικότητες και ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων (Τ.Κ.Ε.Π.) Πάρου , όπως καταθέσουν στο Λιμεναρχείο Πάρου / Γραφείο επιθεωρήσεως σχετική αίτηση με επισυναπτόμενα:
α) φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας,
β) βιογραφικό σημείωμα,
γ) επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών και
δ) πρόσφατη βεβαίωση Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (για τα μέλη του T.E.E.).

Έργο των μελών του κλιμακίου, ανάλογα με τα προσόντα τους, είναι η κατά είδος διενέργεια επιθεωρήσεων στα πλοία που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του ΤΚΕΠ Πάρου ,

σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π.Δ. 345/2000 (ΦΕΚ 298 Α΄/2000), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Η αποζημίωση των επιθεωρητών καθορίζεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες κείμενες διατάξεις περί «Καθορισμού αποζημιώσεων και εξόδων μετακίνησης στα μέλη των Τοπικών Κλιμακίων Επιθεώρησης Πλοίων».

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:
• Διπλωματούχοι Πλοίαρχοι-Μηχανικοί Α΄-Β΄-Γ΄ Τάξης Εμπορικού Ναυτικού.
• Διπλωματούχοι Ναυπηγοί-Μηχανικοί μέλη του Τ.Ε.Ε.
• Διπλωματούχοι Ναυπηγοί-Μηχανολόγοι-Μηχανικοί μέλη του Τ.Ε.Ε.
• Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι- Μηχανικοί μέλη του Τ.Ε.Ε.
• Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι-Ηλεκτρολόγοι-Μηχανικοί μέλη του Τ.Ε.Ε.
• Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι-Μηχανικοί μέλη του Τ.Ε.Ε.
• Τεχνολόγοι Ηλεκτρολόγοι-Μηχανικοί.
• Τεχνολόγοι Μηχανολόγοι-Μηχανικοί.
• Τεχνολόγοι Ναυπηγοί-Μηχανικοί.
• Ραδιοτηλεγραφητές (κάτοχοι πτυχίου Γενικού Χειριστού GMDSS) Α΄- Β΄ Τάξης Ε.Ν.

Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται ρητά η συμμετοχή ατόμων στο Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων των οποίων η επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητα των ιδίων, των μελών της οικογένειας τους και των συγγενών τους μέχρι και 2ου βαθμού, σχετίζεται με την κατηγορία στην οποία εκτελούν ελέγχους ή επιθεωρήσεις συμφώνως με το άρθρο 14 του Ν.4150/2013.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018. Κατά την επιλογή των μελών θα συνεκτιμηθούν οι τίτλοι σπουδών καθώς και η εργασιακή εμπειρία, ιδιαίτερα σε τομείς συναφείς με τη ναυτιλία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Λ/Χ Πάρου / Γραφείο επιθεωρήσεως στα τηλέφωνα 22840-21240.

Ο Λιμενάρχης
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Αντώνιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos