Λύνοντας κάβους με προορισμό τα «διαμάντια» του Αιγαίου! Εικόνες απόπλου από τον Πειραιά… (Βίντεο)

16 Μαρτίου 2018 12:47

Όταν ένα πλοίο ξεκόβει από τη στεριά η φαντασία μας ταξιδεύει μαζί του! Αργά και νωχελικά, τα επιβλητικά πλοία που διασχίζουν καθημερινά το Αρχιπέλαγος, όταν απομακρύνονται από το πρώτο λιμάνι της χώρας σχηματίζουν εικόνες που σβήνουν αργά στον ορίζοντα μέχρι να χαθούν από τα μάτια μας!

Φορτωμένα νησιώτες και επισκέπτες με προορισμό τα μικρά «διαμάντια» του Αιγαίου, τα νησιά μας, καθώς αποπλέουν «τρέφουν» τη διάθεση φυγής από την πολύβουη καθημερινότητα της πόλης. Οι εικόνες τους, είναι ταυτόσημες με το όνειρο απόδρασης σε ήσυχους νησιώτικους παραδείσους μακριά από το κλεινόν άστυ.

Πλωτές πολιτείες είναι τα σύγχρονα πλοία που «δαμάζουν» τα κύματα για να βρεθούν στα ήσυχα νησιωτικά λιμάνια! Σκαριά παντός σχεδόν καιρού, πανέμορφα και βαριά, λύνουν καθημερινά κάβους στον Πειραιά και ταξιδεύουν καταμεσής του Αιγαίου πελάγους. Απολαύστε τις θαυμάσιες εικόνες τους!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos