«Let’s Do it Greece 2018»: Πανελλήνια Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση στις 29 Απριλίου 2018 και στην Πάρο…

19 Μαρτίου 2018 12:47

Η μεγαλύτερη εθελοντική ομάδα της Ελλάδας που διέπεται από αγάπη και πάθος για το περιβάλλον, δίνει ραντεβού στις 29 Απριλίου 2018 για την ταυτόχρονη, σε κάθε γωνιά της χώρας, μεγαλύτερη εθελοντική δράση «Let΄s Do it Greece 2018»!

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» οι χιλιάδες εθελοντές του «Let΄s Do it Greece» συντονίζονται, συνεργάζονται και λειτουργούν ομαδικά ενώνοντας για μία ημέρα ολόκληρη την Ελλάδα με περιβαλλοντικές δράσεις που γίνονται την ίδια μέρα και ώρα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας!

Το «Let΄s Do it Greece» που έχει αγκαλιαστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές, κυρίως νέα παιδιά, ευαισθητοποιημένα αναφορικά με το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που αφήνουμε στον πλανήτη μας.
Το προηγούμενο «Let΄s Do it Greece» που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2017, έσπασε κάθε ρεκόρ εθελοντισμού με πάνω από 109.000 εθελοντές, το 1% δηλαδή του πληθυσμού της χώρας μας, να συμμετέχουν σε πάνω από 1.450 σημεία δράσεων σε όλη την Ελλάδα!

Για τις 29 Απριλίου 2018, ημερομηνία διεξαγωγής της Πανελλήνιας Ταυτόχρονης Εθελοντικής Εκστρατείας, η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσεις τους 150.000 εθελοντές πανελλαδικά!

Χορηγός επικοινωνίας της φετινής εκστρατείας «Let΄s Do it Greece 2018» στην Πάρο, θα είναι η ηλεκτρονική εφημερίδα www.psts.gr ανταποκρινόμενη με υπευθυνότητα στο έργο της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στο νησί.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 για να φωνάξουμε όλοι μαζί στην Πάρο δυνατά «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» και να κάνουμε πράξη την αγάπη μας για το περιβάλλον!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos