CΝN: Ένας από τους 36 λόγους για να επισκεφθεί κανείς την Ελλάδα είναι και η Πάρος!

24 Μαρτίου 2018 13:00

36 σημαντικούς λόγους απαριθμεί δημοσίευμα του Αμερικανικού δικτύου CNN για να πείσει τους ταξιδιώτες να επισκεφθούν την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών των λόγων φιγουράρει και το νησί της Πάρου το οποίο το δίκτυο ξεχωρίζει συνολικά για την ομορφιά του!

Εγκωμιάζοντας τον γαλάζιο λαμπερό ουρανό της πατρίδας μας, τις σμαραγδένιες ακρογιαλιές και τους κατάλευκους οικισμούς, το CNN προτείνει στους εν δυνάμει τουρίστες και άλλους πανέμορφους ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς, δημοφιλείς αλλά και λιγότερους γνωστούς, όπως για παράδειγμα η διάσημη Μύκονος ή η μυστηριώδης Κάρπαθος.

Δεν επιλέγει όμως μόνο περιοχές της Ελλάδας ως λόγους για να την επισκεφθεί κανείς! Μεταξύ των 36 προτεινόμενων "κινήτρων" βρίσκονται και γαστρονομικές απολαύσεις όπως το...ούζο, τα φρέσκα θαλασσινά και οι δίπλες!

Στη λίστα φιγουράρουν επίσης συγκεκριμένες μαγευτικές παραλίες του Αιγαίου ή του Ιονίου, το ηφαίστειο της Σαντορίνης, οι γεωλογικοί σχηματισμοί των Μετεώρων, αρχαιολογικοί χώροι, παραδοσιακά αντικείμενα τέχνης όπως τα κεραμικά αλλά και η αλλαγή φρουράς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη!

Και η λίστα περιλαμβάνει φυσικά, ολόκληρο το νησί της Πάρου που αποτελεί από μόνο του, σπουδαίο κατά το δίκτυο, λόγο τουριστικής επίσκεψης στην Ελλάδα! Πέραν της Πάρου, δείτε τη λίστα με τους υπόλοιπους 35 λόγους με τους οποίους το CNN πείθει τους ταξιδιώτες να "ψηφίσουν" Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι!

Οι 36 λόγοι του CNN που θα πείσουν τους ταξιδιώτες να επισκεφτούν την Ελλάδα:

Η Πορτάρα στη Νάξο
Η Κάρπαθος
Η Ιος
Φρέσκα θαλασσινά
Η παραλία της Γριάς το πήδημα στην Ανδρο
Η βόλτα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης

Η Σκόπελος
Πύργος, το χωριό του μαρμάρου στην Τήνο
Το Παλάτι της Κνωσού
Το ούζο
Το χρυσό στεφάνιο της Βεργίνας

Η Πάρος
Το Παλαμήδι στο Ναύπλιο
Τα κεραμικά

Η Ακρόπολη
Ρόδος και Λίνδος
Η αλλαγή φρουράς στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη
Οι Μυκήνες
Οι Δελφοί
Τα Χανιά
Τα Μετέωρα

Η πόλη της Κέρκυρας
Η Μικρή Βενετία στη Μύκονο
Η Μονεμβασιά
Το Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης
Η Θεσσαλονίκη
Η παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο
Μυστράς
Το Φαράγγι της Σαμαριάς

Ο Αγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης
Το Πάρκο Αγίας Βαρβάρας στη Δράμα
Το Ζαγόρι
Το street art
Οι δίπλες
Το Λιτόχωρο στον Ολυμπο​

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos