Σημεία - παγίδες στο δρόμο Παροικίας - Νάουσας. Κίνδυνος ατυχημάτων…

27 Μαρτίου 2018 18:59

Στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών, έχει δυστυχώς περιέλθει το οδόστρωμα της κεντρικής οδικής αρτηρίας που συνδέει την Παροικία με τη Νάουσα μέσω Καμαρών.

Πολλές λακκούβες μεγάλου βάθους που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου δεν δυσχεραίνουν απλώς, αλλά καθιστούν επικίνδυνη την οδήγηση οχημάτων σε μια αρτηρία αυξημένης κίνησης κατά τα τελευταία ιδίως χρόνια.

Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων καθώς οι οδηγοί, προκειμένου να αποφύγουν τις λακκούβες, αναγκάζονται συχνά να περνούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε σημεία ειδικά που ο δρόμος είναι αρκετά στενός και χωρίς μεγάλη ορατότητα.

Οι κάτοικοι των περιοχών από τις οποίες διέρχεται ο δρόμος Παροικίας – Νάουσας μέσω Καμαρών, διαμαρτύρονται για την προβληματική αυτή κατάσταση και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την πιθανότητα πρόκλησης μετωπικών συγκρούσεων μεταξύ οχημάτων εξαιτίας του κακού οδοστρώματος.

Ενόψει του Πάσχα ειδικά, οπότε και αναμένεται η κίνηση να αυξηθεί, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί μέχρι τουλάχιστον οι αρμόδιες υπηρεσίες φροντίσουν να κλείσουν τις λακκούβες και να ομαλοποιήσουν το οδόστρωμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos