Πανελλήνιο έγινε το θέμα του psts.gr για την γιγαντιαία σημαία της Αλυκής Πάρου!

31 Μαρτίου 2018 17:06

Για μια ακόμη φορά, ανάμεσα σε τόσες άλλες, ένα θέμα που ανέδειξε το psts.gr έγινε πανελλήνιο καθώς προβλήθηκε από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.


Το πρωί της Δευτέρας 26 Μαρτίου, στην εκπομπή του κ. Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, «έπαιξε» το θέμα της γιγαντιαίας σημαίας που υψώθηκε στην Αλυκή ανήμερα της εθνικής επετείου, αποκτώντας έτσι πανελλαδική προβολή σε κάθε γωνιά της χώρας.

Άλλη μια φορά, επομένως, η Πάρος «βγήκε» εκτός των ορίων της, εικόνες της ταξίδεψαν παντού στην Ελλάδα και το νησί διαφημίστηκε σε ολόκληρη τη χώρα, χάρη σε ένα θέμα που ανέδειξε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr έγκυρα, έγκαιρα και αξιόπιστα.

24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, είμαστε κοντά σας, στην καρδιά της παριανής ειδησεογραφίας και εντός των επάλξεων της ευθύνης της ανάδειξης της ζώσας πραγματικότητας του νησιού μας εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας, ως έγκριτο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης που σέβεται πάνω από όλα τον τόπο και υπηρετεί την αντικειμενική είδηση!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos