Πάρος: Τρικούβερτο «επικό» γλέντι στο λιμανάκι της Νάουσας! (Βίντεο)

09 Απριλίου 2018 12:13

Πιστοί στο πασχαλινό ραντεβού τους, παριανοί και χιλιάδες επισκέπτες της Νάουσας έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα μια ατέλειωτη παρέα διασκέδασης με φόντο το καταπληκτικότερο ίσως φυσικό σκηνικό της Πάρου, το γραφικό λιμανάκι με τα ψαροκάικα!

Το ξεφάντωμα δεν είχε προηγούμενο! Τραγούδια, ξεσηκωτικοί μουσικοί ρυθμοί και χορός μέχρι τελικής πτώσεως, «έβαλαν φωτιά» στο λιμανάκι που «βούλιαξε» από κόσμο ο οποίος για πολλές ώρες διασκέδαζε με αστείρευτο κέφι! Φαίνεται ότι κάθε χρόνο, το έθιμο της λαμπριάτικης συνδιασκέδασης στην Νάουσα, κερδίζει σε ζωντάνια και ομορφιά!



Το «μαραθώνιο» υπαίθριο παραδοσιακό γλέντι με πρωταγωνίστρια κυρίως τη νεολαία, κράτησε μέχρι αργά το βράδυ ασταμάτητα και με τον ίδιο παλμό! Ο κόσμος «τα έδωσε όλα» «το έκαψε» κανονικότατα, κάνοντας το λιμανάκι να «σειστεί» από τα vibes της ζωντάνιας του! Όταν έπεσε για τα καλά η νύχτα, πολύχρωμα πυροτεχνήματα – σιντριβάνια έσκισαν τον ουρανό της Νάουσας φωτίζοντας πανηγυρικά την χαρούμενη ατμόσφαιρα ενός non stop γλεντιού – «έπους» που δεν έλεγε να πάρει τέλος!


Άρωμα «των Ελλήνων Πάσχα» είχε φυσικά η γιορτή, η οποία δεν θα μπορούσε να πετύχει χωρίς την ευγενική υποστήριξη των καταστημάτων της περιοχής. Καρφίτσα δεν έπεφτε στα φημισμένα ουζερί γύρω από το λιμανάκι καθώς όπως λέγεται, «νηστικό αρκούδι» δεν χορεύει!

Οι μυρωδιές από τα υπέροχα εδέσματα «έσπαγαν» κυριολεκτικά τη μύτη και ενώνονταν με το άρωμα της ανοιξιάτικης θαλασσινής αύρας! Εκεί δίπλα στη θάλασσα, πλαισιωμένος από τις μαγευτικές εικόνες των ψαροκάικων, ο κόσμος γεύτηκε μοναδικές λιχουδιές που μύριζαν Ελλάδα!

Στο παραδοσιακό ουζερί «Τσαχπίνης» (Ουζερί των Ναυτικών) οι ολόφρεσκες ψαροκαταστάσεις και οι λαχταριστοί πεντανόστιμοι μεζέδες δεν προλάβαιναν να σερβίρονται στον κόσμο!
Ή στο εξαιρετικό επίσης εστιατόριο «Μάριος» που σέρβιρε φιλόξενα, ποιοτικά ψαροεδέσματα αλλά και υπέροχα πιάτα με ολόφρεσκα ντόπια υλικά και gourmet πινελιές!
Ή επίσης στο «Σιγή Ιχθύος» με την εκπληκτική θέα και τις καλοφτιαγμένες ψαρολιχουδιές που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Το καταπληκτικό περιβάλλον, η φιλική εξυπηρέτηση και κυρίως οι θεϊκές γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρουν τα τρία παραπάνω διάσημα εστιατόρια της Νάουσας γύρω από το λιμανάκι, τα κάνουν αδιαμφισβήτητους must προορισμούς για όποιον βρεθεί στην Πάρο!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos